avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Activitate Adina777

Activitate Adina777

”Astfel, ziua in care salariatul doneaza sange este zi libera dar este platita daca prin contractul colectiv de munca aplicabil este reglementata astfel. Aceasta, intrucat, textul de lege nu prevede si obligatia platii pentru angajator a acestei zile libere.
Ziua libera se acorda in ziua donarii si nu in alta/alte zi/zile.”
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc din suflet ,raspunsul dvs ma ajuta enorm de mult.va doresc tot binele din lume!!!
Va multumesc din suflet pentru raspuns!!!
Buna ziua! Lucrez intr un supermarket de cca6 ani si am un contract de munca colectiv.inafara faptului că volumul de munca este inuman pentru numărul de oameni,sau a imputatiilor ce ne au obligat să semnam pt lipsa inventare( tot din vina lor si a comenzilor prea mari) eu as dori tare mult sa stiu daca ma pot obliga sa vin la serviciu in cele 2 zile libere legale.in apropierea sărbătorilor,o luna intreaga nu ne da liber,ni le trec pe foaie la restanțe, apoi le arunca pur si simplu ...din motiv că nu au personal destul sa si faca treaba,,,,si in general nu respectă cele 2 zile libere legale.se apropie pastele si eu deja sunt epuizată, va rog sa ma ajutati! Nu mi cunosc drepturile de angajat,doar obligațiile!
Răspuns la discuția Mostenire
,,teren primit prin ordinul prefectului...se constituie dreptul de proprietate privată pentru x ,teren aferent locuinței....
Răspuns la discuția Mostenire

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Buna ziua,

Daca imobilul-teren este dobandit prin dezbatere succesorala, acesta are calitatea de bun propriu.

Cei care au calitate de succesori sunt fiul si sotia supravietuitoare.


Buna ziua,Soția este decedata...in urma decesului fiul acesteia (vitreg de tata) ar avea si el dreptul la teren după mama sa? sau doar fiul care era al tatalui are dreptul? Multumesc!!!
Răspuns la discuția Mostenire
Ma puteti ajuta cu un raspuns?
Răspuns la discuția Mostenire
Terenul nu era mostenire.a fost primit din ordinul unui prefect de judet.,nu stiu din ce motiv. Multumesc mult pentru răspunsuri!!!
Răspuns la discuția Mostenire
Soția este decedata.
Răspuns la discuția Mostenire
Da frati de pe mama!.Nu inteleg daca terenul primit de tatăl vitreg in timpul căsătoriei se va împărți între frati sau doar fiul acestuia va fi moștenitor absolut..


Teren primit din ordinul unui prefect de judet. atat stiu.nu era mostenire.