avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Activitate Rătăcitorul

Activitate Rătăcitorul

L-am găsit! (Avocatul)
La fel spune și el, fără să știe de postarea d-voastră.
In plus, acum știu la ce vă referiți.
Vă mulțumesc!


Rătăcitorul a scris:


Apoi, pe baza de acte, aflu:

Am făcut săpături. Nu spun povești și nici nu sunt complet pe dinafară.
Acceptarea succesiunii îmi părea de prost gust într-o familie cum credeam că este a noastră, deși știam și puteam să o fac.
Am fost un visător...
Realistul de astăzi s-a obișnuit cu gândul, iar greșelile lor sunt doar o șansă nesperată.
Însă poate exista ceva știut de toți și de mine nu, cum ar fi un termen de prescripție sau altceva care să îmi strice speranțele.
De aceea întrebam....
Am aflat ca nu exist!
In 2008 a decedat mama. Am ramas doi frati si tata. Ei locuiau impreuna, iar eu in alta localitate.
Zilele trecute intreband pe cineva despre tata, aflu ca a murit de ceva vreme. Adevarat ca rupseseram legaturile, dar absolut nimeni din familie nu stia ca a murit (nu au fost anuntati),
Apoi, pe baza de acte, aflu:
Tata a murit acum 2 ani, dar in 2013 au facut succesiunea dupa mama si simultan tata a renuntat la partea lui de succesiune in favoarea fratelui meu, insa au adus si un martor si declară ca tatal meu nu mai are alti copii. Adica eu nu exist!
Numai ca eu imi vreau partea mea de succesiune.
Ce sanse am? Nu as vrea sa umblu pe la avocati degeaba!

Moral poate exista tendinta sa fiu judecat, cum ca ce mai vrea si asta. Numai ca in spate exista povesti de familie care fac realitatea diferita de aparente. Am avut o intelegere lasata cu limba de moarte de catre mama. Am investit destul de mult in casa parinteasca, evident fara sa imi pun problema ca vreodata va trebui sa dovedesc acest lucru. Eram o familie normala! Fratele meu a descoperit insa ca pot fi exclus deoarece nu am facut acceptarea succesiunii dupa mama. S-a mutat cu tata, om in putere si activ si traia pe pensia lui. I-a mai sucit mintile cu diferite chestiuni religioase, incat am ajuns sa rupem relatiile.
Ma gandeam ca probabil au facut un contract de intretinere si... asta fost soarta. Nu mai aveam ce face.
Dar uite ca lucrurile s-au schimbat. Martorul care sustine ca eu nu exist m-a cunoscut personal! Cred ca pot chiar dovedi acest lucru.

Exista sanse reale? Va multumesc!