avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Activitate NEMES ALIN

Activitate NEMES ALIN

Daca reusesc sa schimb CF in spatiu de alimentatie publica cei de la DSP o sa fie obligati sa-mi dea autorizatia sau o sa se lege de distanta dintre cladiri?
Multumeac pentru rabdare!
In ordin nu scrie nimic de acordul vecinilor : apare ca trebuie sa fim amplasati la minim 15 metri de spatiul locativ.Multumesc

(1) Unitățile cu capacitate mică de producție, comerciale și de prestări servicii, discoteci, cluburi de noapte, care prin natura activității acestora pot crea riscuri pentru sănătate sau disconfort pentru populație prin producerea de zgomot, vibrații, praf, fum, gaze toxice sau iritante etc., se amplasează numai în clădiri separate.
(2) Unitățile menționate la alin. (1) se amplasează la o distanță de minimum 15 m de ferestrele locuințelor.
(3) Distanța minimă specificată la alin. (2) se măsoară între fațada locuinței și perimetrul unității.
O sa am nevoie de acceptul vecinilor pentru ca nu indeplinim norma de distantare 15 metrii fata de spatiul locativ?Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua! La inceputul acestui an am inchiriat un spatiu la parterul unei case si l-am amenajat cu distinatia fast food.Tin sa mentionez ca CF-ul este pe spatiu comercial iar propietarul locuieste la etaj.

Am reusit sa obtinem autorizatia de la DSV si ISU,dar am intampinat o problema cu autorizati de la DSP care ne cer ca CF-ul sa fie schimbat cu distanatie de alimentatie publica.Am trimis dosarul la primarie fara autorizatia DSP, dar nu putem obtine autorizaria pana ce nu avem acordul DSP.
Spatiul unde vrem sa ne desfasuram activitatea se afla la o distanta de 7 metri de un spatiu locativ.Am avea posibilitatea sa schimbam CF-ul in spatiu de alimentatie publica dar am inteles ca trebuie sa existe o distanta de minim 15 metri fata de spatiul locativ (la noi sunt 7m).Cu cine am mai discutat imi spunea ca daca distanta este mai mica de 15 metri ai nevoie de acordul vecinilor din spatiu locativ.
As fii foarte recunoscator pentru un raspuns.Va multumesc!