Buna seara,
Locuiesc intr-un bloc cu parcare subterana ,construit acum 6 ani .
Pb este ca un vecin si facut o priza de incarcare electrica in parcarea subterana fara sa isi dea acordul si aprobarea administratia sustine ca are un contor pasant, si certificatul de functionare e f dubios nu are data nu are o stampila nu are o semnatura ,imi puteti explica dc este legal asa ceva sg act prezentat a fost a acel certificat fara data semnatura nume.
Multumesc.
Buna seara ,
Am o nelamurire si as avea nevoie de ajutor va rog.
Eu momentan sunt in izolare cu covid ultima mea zi de concediu medical este vineri.
La locul meu de munca se lucreaza 2 weekenduri pe luna si weekendul acesta ar fi tura mea de lucru asta inseamna ca dc concediul meu medical de covid se termina vineri eu de sambata incep munca sau in mod normal de saptamana viitoare cu tura mea de lucru ,Astept un raspuns va rog sa ma ajutati ,multumesc anticipat.
BUNA SEARA,AS AVEA NEVOIE DE UN SFAT,SITUATIA STA IN FELUL URMATOR:
LUCREZ LA O FIRMA DE CALLCENTER CU PUNCT DE LUCRU IN CLUJ.
Salariul nu l-am primit nici pe luna iunie nici iulie am fost amanati din diferite scuze principala scuza pandemia . Patronul doreste sa inchida firma pana la sf lunii.
Intrebarea mea este : exista posibilitatea sa imi recuperez banii munciti fara sa ajung in instanta cu patronul firmei ? sau ce solutii ar fi incotro ma indrumati ? Precizez faptul ca am facut sesizare la ITM .
Multumesc anticipat