avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara , Am o nelamurire si as avea nevoie de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara , Am o nelamurire si as avea nevoie de ajutor va rog. ...

Buna seara ,
Am o nelamurire si as avea nevoie de ajutor va rog.
Eu momentan sunt in izolare cu covid ultima mea zi de concediu medical este vineri.
La locul meu de munca se lucreaza 2 weekenduri pe luna si weekendul acesta ar fi tura mea de lucru asta inseamna ca dc concediul meu medical de covid se termina vineri eu de sambata incep munca sau in mod normal de saptamana viitoare cu tura mea de lucru ,Astept un raspuns va rog sa ma ajutati ,multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:28, 11 Ianuarie 2022
De sambata incepeti munca, daca cadeti de tura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate obliga firma sa recuperez zilele de weekend pe care am avut concediu medical? mihneaandrei mihneaandrei Datorita specificului jobului (ture de 8 ore, insa si pe weekenduri, avand un weekend lucrat, apoi celalalt liber), faptul ca momentan sunt intr-un concediu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am și eu o nelămurire. am concediu medical de la ... Simodia Simodia [b]Bună ziua! Am și eu o nelămurire. Am concediu medical de la data de 1 iunie (marți) până pe 25 iunie (vineri). Țin să menționez că la firmă ... (vezi toată discuția)
Codul muncii ana_strengaritza ana_strengaritza am o situatie si as vrea sa stiu care este adevarul. sapt trecuta am fost in concediu de odihna si trebuia sa incep sambata munca(lucrez intr-o societate unde ... (vezi toată discuția)