avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate S M SORIN

Activitate S M SORIN

"b) sa stabileasca atributiile corespunzatoare fiecarui salariat, in conditiile legii;"

In acest sens angajatorul poate trece in fisa de post a unui agent de vanzari (de exemplu), pe langa cele ce deriva strict din atributiile postului de agent de vanzari si atributiile electricianului, instalatorului, prelucratorului prin aschiere etc?
Este legal?
Multumesc!
Va multumesc pentru raspuns. In firma se gasesc ateliere de productie, desfacere, livrare, departament de vanzari etc. In fisa postului Agentului de vanzari sunt trecute in afara sarcinilor corespunzatoare acestui post si sarcinile de la toate celelalte posturi din firma. De exemplu daca prestez o munca de agent de vanzari la birou, este trecut in fisa postului si activitati de polizare, debitare mecanica cu flex/polizor etc. care corespund altei functii conform COR. Este legal acest lucru? Ce se intampla daca agentul de vanzari refuza semnarea fisei de post, considerand-o ilegala?
Va multumesc!
Buna ziua,
Ce atributii poate trece angajatorul in fisa postului unui Agent de Vanzari, conform COR, intr-o firma privata? Va adresez aceasta intrebare deoarece sub pretextul ca este o firma relativ mica, in fisa postului sunt trecute aproape toate activitatile care se desfasoara in aceasta firma, inclusiv munci necalificate si activitati de productie care nu au legatura cu activitatea agentului de vanzari. Va rog sa-mi spuneti cat este de legala aceasta procedura, de a trece in fisa de post a unui agent de vanzari, toate activitatile desfasurate in cadrul unei firmei si care ar fi baza legala pentru privind atributiile care pot fi trecute in fisa postului?
Ce se intampla daca agentul de vanzari refuza semnarea fisei de post dupa ce initial a avut mai putine atributii in fisa postului?
Va multumesc!