avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate carolina21000

Activitate carolina21000

Răspuns la discuția Semnătura mea falsificată!
Am fost la ANAF, i-am spus doamnei de la ANAF ca niciodata nu am semnat asa ceva. Am citit pe internet ca multe ONG-uri au falsificat semnaturile oamenilor. ( si mi-a zis ca stie si ea lucrul acesta )
Răspuns la discuția decret 92/1950
Buna ziua ! Arhivele Nationale Bucuresti au decretul 92/1950, dar de obicei primariile au buletinul imobilului cu schita lui. Unele primarii refuza sa le dea, eu am dat Primaria din orasul meu in judecata, si dupa ani de zile am castigat procesul. Dar un proces l-am pierdut.
Problema cu decretul 92/1950 si cu Primaria.

Arhivele Naționale Bucuresti mi-au dat procesul verbal de la decretul 92/1950 unde scrie ca strabunicul meu D.P. nascut la 7 octombrie 1886 a avut o casa nationalizata. Problema este ca Arhivele Naționale nu au buletinul casei , unde este schita casei si a terenului. Aceste acte se afla la primarie, dar desi o doamna de la arhiva primariei din orasul meu de domiciliu mi-a spus ca a gasit actele, a zis ca nu mi le poate da deoarece in ele apare un alt D.P care este nascut prin 1898 si ca e alta persoana si ca are alti parinti. Din pacate comunistii de la primarie au facut o greseala in actele din 1950 au trecut pe o alta persoana cu acelasi nume cu al strabunicului meu , dar la Arhivele Bucuresti actele sunt bune si apare strabunicul meu . Din pacate doamna de la Arhivele Primariei nu vrea sa-mi dea actele, ca din greseala comunistii au trecut pe o alta persoana, cu altii parinti si alta data de nastere, care poarta tot numele de D.P. Ce pot face in aceasta situatie ? Cu toate astea la Arhivele Bucuresti in Decret si actele adiacente scrie ca e vorba de strabunicul meu D.P si sunt enumerate in procesul verbal toate casele strabunicului meu ( pe unele le-a revendicat tatal meu si unchiul meu si am luat niste despagubiri de la ANRP ) ., acum nu stiu de ce la Primarie la aceasta casa apare alta persoana cu acelasi nume . CE POT FACE IN ACEASTA SITUATIE ? E DE NECREZUT CE MI S-A INTAMPLAT .
Casa strabunicului meu a fost nationalizata de comunisti, si am act de la Administratia Financiara pe ea ca a fost a strabunicului meu P.D. Culmea este ca la Primarie la acea casa apare in Decretul 92/1950 o alta persoana nationalizata cu acelasi nume , dar cu alti parinti si alta data de nastere, o greseala enorma facuta de comunisti. Si din cauza asta primaria nu vrea sa-mi dea actul, desi eu am adus actul de Adminsitratia Financiara ca acolo statea el, nu altcineva . Cu toate astea primaria nu vrea sa-mi dea actul. Ce sa fac in aceasta situatie ?
Răspuns la discuția Semnătura mea falsificată!
Eu primesc bani doar din arenda, dar nu am semnat niciun formular 230, am citit ca multi oameni au patit asta . [ link extern ]
Răspuns la discuția Semnătura mea falsificată!
Acesti oameni care au falsificat semnatura mea, pot sa afle ce bani am eu prin conturi , si sa ceara cu semnatura mea falsa, sa li se dea banii mei in contul lor, si sa-mi fure banii, sau cine stie ce alte escrocherii sa faca .
Răspuns la discuția Semnătura mea falsificată!
Acesti falsificatori, care au falsificat semnatura mea pe formularul 230 si care au profitat de suferinta unor oameni ar trebui sa fie judecati si condamnati pe masura gravitatii faptei lor. Nu conteaza suma ci faptul ca si-au "construit" un O.N.G. ca sa profite de ajutorul pe care il fura de la oameni falsificand semnaturile lor pe formularul 230 pentru salvarea semenilor lor aflati in suferinta! Mai mare josnicie si decadere morala nu cred ca mai exista! De unde stia acest ONG , Asociatia Copilul Unicat datele mele personale, daca se afla la o distanta de cateva sute de km fata de mine ? Daca arendasa mea nu a falsificat semnatura, ( desi doar ea avea acces la aceste date ) , atunci semnatura inseamna ca a fost falsificata de vreun om de la acest ONG. Dar de unde a stiut acest ONG datele mele personale, daca se afla la cateva sute de km fata de mine ?
Răspuns la discuția Semnătura mea falsificată!
Pai as vrea sa depun o plangere penala, dar ANAF nu vrea sa-mi dea acel formular 230, care nu e semnat de mine, si e semnat de arendasa sau de acel ONG . Culmea este ca acel ONG se afla in alt oras , la o distanta foarte mare de mine, nu stiu cum a avut acces la datele mele personale .
Răspuns la discuția Semnătura mea falsificată!
ANAF-ul poate să-mi ia. Că arendașa a falsificat semnătura mea. Arendașa a vrut să dea la ANAF doar 8 % și a făcut un document fals prin care zice că dă la acel ONG 2 % . ( dar dă din impozitul meu pe care trebuie să-l plătească). In acest caz daca arendasa nu da ONG-ului 2 %, ANAF ma obliga pe mine sa dau acei bani, asa am patit in alti ani, ANAF m-a obligat sa dau eu acei bani. S-a intamplat ca arendasa sa nu-mi plateasca la sanatate toata suma de bani, si apoi diferenta mi-a imputat-o ANAF mie . S-a intamplat ca arendasa sa nu dea 2 % la ONG, si ANAF mi-a imputat mie acei bani.
Semnătura mea falsificată !Escrocherie făcută de arendașă ! Menționez că la data de 30 septembrie 2020, am primit prin poștă o notificare de la ANAF , privind direcționarea unei sume din impozitul anual datorat pentru susținerea entităților nonprofit / unităților de cult. Prin această notificare sunt înștiințată că subsemnata am semnat formularul 230, prin care am făcut o cerere în 19 iunie 2020, prin care am cerut ca o sumă de 2 % sau 3,5 %, sau de până la 3,5 % din impozitul anual pe venitul realizat în anii 2019 și 2020 din salarii, pensii și / sau activități independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă să se vireze entității nonprofit/ unității de cult ASOCIAȚIA COPIL UNICAT , FAPT CARE NU ESTE ADEVĂRAT , ÎNTRUCÂT EU NU AM SEMNAT ACEST FORMULAR 230 ȘI NU AM OPTAT PENTRU VIRAREA ACESTEI SUME DE BANI CĂTRE ASOCIAȚIA COPIL UNICAT.

AM SOLICITAT ANAF-ULUI O COPIE DUPĂ ACEST FORMULAR 230, CARE TREBUIE SĂ AIBĂ SEMNĂTURA MEA FALSIFICATĂ DE O PERSOANĂ CARE A AVUT ACCES LA DATELE MELE PERSONALE, ÎNTRUCÂT EU NU AM SEMNAT ACEST FORMULAR 230 ȘI NU AM FĂCUT NICIO CERERE LA DATA DE 19 IUNIE 2020,

Menționez că subsemnata nu am venituri din salarii, pensii și /sau activități independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă nici în anul 2019, nici în anul 2020 , așadar nu aveam cum să optez ca să virez o parte din acest impozit către această entitate ASOCIAȚIA COPIL UNICAT .

De aici se vede clar, că o persoană care a avut acces la datele mele personale a falsificat semnătura mea pe formularul 230, lucru care este foarte grav și care se pedepsește penal , întrucât acest formular trebuia semnat doar de mine , iar eu nu am semnat acest formular 230 și nu am făcut nici o cerere la data de 19 iunie 2020.

Atâta timp cât eu nu am realizat venituri pe anii 2019 și 2020 din salarii, pensii și / sau activități în baza contractelor sportive cum în mod eronat scrie în notificarea trimisă de ANAF, nici nu aș fi putut să optez să virez o parte din bani către această entitate ASOCIAȚIA COPILUL UNICAT .

Eu cred că arendașa a falsificat semnătura mea ( că altcineva nu știa datele mele personale), iar în cazul că ea nu plătește acest procent din impozitul meu către acea entitate nonprofit, ANAF-ul mă va pune pe mine să plătesc această sumă.
Ce pot face în această situație, dacă ANAF refuză să-mi dea formularul 230 , ca să dovedesc că semnătura mea a fost falsificată ?
BĂTAIE DE JOC LA ENEL ! Mama mea plătește facturi uriașe ! Bătaie de joc la ENEL ! Bunicul meu e mort de mult ! În apartamentul lui se consumă 2 kwh sau 4 kwh lunar, că nu mai este nimeni . Mi-au venit niște facturi foarte mari, pentru 2 kwh mi-a venit o factură de plată de 16,49 lei , și pentru 4 kwh mi-a venit o factură de plată de 20,63 lei. La CEZ unde sunt eu, pentru 2 kwh plătesc 1,33 lei , iar pentru 4 kwh plătesc 2, 66 lei . Dar la ENEL nu știu de ce prețurile sunt mai mari de 12,39 ori, respectiv de 7,75 ori.