avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... BĂTAIE DE JOC LA ENEL ! Mama mea plătește facturi ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

BĂTAIE DE JOC LA ENEL ! Mama mea plătește facturi uriașe ...

BĂTAIE DE JOC LA ENEL ! Mama mea plătește facturi uriașe ! Bătaie de joc la ENEL ! Bunicul meu e mort de mult ! În apartamentul lui se consumă 2 kwh sau 4 kwh lunar, că nu mai este nimeni . Mi-au venit niște facturi foarte mari, pentru 2 kwh mi-a venit o factură de plată de 16,49 lei , și pentru 4 kwh mi-a venit o factură de plată de 20,63 lei. La CEZ unde sunt eu, pentru 2 kwh plătesc 1,33 lei , iar pentru 4 kwh plătesc 2, 66 lei . Dar la ENEL nu știu de ce prețurile sunt mai mari de 12,39 ori, respectiv de 7,75 ori.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:15, 30 Septembrie 2020
Adresati o cerere în scris și luati nr de înregistrare.
Asa o sa primiți un răspuns scris.
Verificati pretul pe kwh din contract si comparati facturile marite si cele din urma. Aplati numarul de suport daca constatati nereguli la calculul facturii.
Piata energiei electrice este libera de cativa ani. La terminarea contractuala, poate sa faca cerere si sa se mute la alt furnizor, fara costuri aditionale.
Citiți cu atenție factura. Se plătește separat un abonament calculat la numărul de zile. Tariful depinde de furnizorul dvs. De ex.: 30 zile x 0,37 lei/zi = 11,10 lei
aveti si abonament si acele certificate verzi, vedeti pe factura detaliat ce reprezinta suma facturata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deconectare cez oltenia Matei188 Matei188 Bună ziua Sunt Matei Ivan și am o bunică în Satul Tecuci Com Balaci jud. Teleorman care are contract de furnizarea energiei electrice cu CEZ. ... (vezi toată discuția)
Enel si facturile de regularizare savuM savuM buna ziua Vin cu o alta problema pe care o avem cu toti ENEL.In luna februarie am primit o factura de regulalizare in valuare de 2600 ron{ap 3 ... (vezi toată discuția)
Abuz "enel" lary_alexandra2 lary_alexandra2 In martie 2010,la schimbarea numelui din contract,mi s-a instalat un nou contor ( contracost, pt. care nu am primit bonul de miscare al contorului si nici nu ... (vezi toată discuția)