avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate Fier20

Activitate Fier20

Buna ziua,
Am urmatoarea problema cu care ma confrunt-firma cu care colaboram a intrat in insolventa,datorandu=ne o suma de bani.Am primit notificare ptr a ne inscrie la masa credala.Cine va plati in acest caz onorariul administratorului judiciar?
Multumesc frumos ptr raspuns.Deci nu exista nicio varianta in care sotul mamei in caz de deces sa nu fie parte la mostenire?Si daca sau casatorit sub regimul separatie de bunuri?Atunci sotul supravietuitor mai are drept la imobilele mamei?

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, actualul sot va avea drept de mostenire asupra mamei dvs. De asemenea, mama dvs. va poate gratifica prin testament fara insa sa incalce rezerva succesorala, daca este cazul.

Buna ziua,daca din prima casatorie a mamei ea avea ca si bunuri cu tatal meu doua imobile,tatal a decedat,intre timp mama s-a recasatorit,in caz de deces actualul sot va avea drept la mostenire?Mama poate face testament cu bunurile ei,prin care sa imi revina mie mostenirea?
Buna ziua,daca am un imobil unde suntem 4 proprietari(persoane fizice) si inchiriem un spatiu unei pers juridice putem face un contract de inchiriere si 3 contracte de comodat cu acea persoana juridica?
Buna ziua,Vin la dumneavoastra cu urmatoarea intrebare,daca baiatul meu achizitioneaza un apartamaent cu credit ipotecar inainte de casatorie,apartamentul este considerat bun propriu?