avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire nepoti de frate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire nepoti de frate

Mostenire Am următoarea speță bunica mea a avut doi frați,bunica a decedat în 1996,sora ei Ana a decedat în 2008 ,iar celălalt frate Ion necăsătorit și fără moștenitori a decedat În 2025.Bunica mea a avut doi copii ,tatăl meu decedat în 2015 are un singur copil pe mine și fratele lui care a decedat în 2022,acesta are la rândul lui un singur copil.Sora bunicii Ana are doi copii în viață.Cine îl moștenește pe Ion?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:56, 29 Mai 2025
Dvs, copilul unchiului și copiii Anei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.am o speta cam complicata.mai exact bunicii mei paterni ... Lady64 Lady64 Buna ziua.Am o speta cam complicata.Mai exact bunicii mei paterni au un loc cumparat la cimitir, cu chitanta.Bunicii mei paterni sunt ambii la a doua ... (vezi toată discuția)
Mostenire thegame1983 thegame1983 Buna ziua! As avea o nelamurire pe care sper sa o pot rezolva online..... Bunica mea afost adoptata de catre matusa si unchiul ei fiind apoi singurul copil ... (vezi toată discuția)
Succesiune-bunica LUMITM LUMITM Am o intrebare in legatura cu o succesiune,sper sa ma poata lamuri cineva. In septembrie anul trecut a decedat bunica mea.Bunicul a decedat cu multi ani in ... (vezi toată discuția)