avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Activitate catali123456

Activitate catali123456

Presedinta a pus un video cu mine in scara blocului pe grupul de whatsapp. E legal?
Răspuns la discuția Contestare lista intretinere
Nu stiu cine a editat mesajul, eu scrisesem mai mult. Problema e ca n-are rost sa contest cerand numar de inregistrare, pentru ca nu exista aceasta practica la noi. Initial intrebasem ce optiuni am pentru a ma incadra in cele 10 zile. Daca trimit prin posta, ce data se ia in considerare?
Presedintele si cenzorul si-au marit indemnizatiile de luna aceasta, desi la AG din mai nu s-a discutat nimic pe acest subiect. Problema e ca lista de intretinere a fost afisata pe 20 august, iar eu abia acum am revenit acasa.
M-am exprimat greșit eu. E un singur bloc cu 2 scări, n-ar fi normal ca sediul asociatiei sa fie în bloc?

ynocentta a scris:

sediul asociatiei nu e in blocul respectiv?

Nu este obligatoriu ca sediul administrativ sa fie in imobilul respectiv
Exista asociatii de proprietari constituite la nivelul mai multor imobile de locuit in comun care detin un singur sediu administrativ

sediul asociatiei nu e in blocul respectiv? ca doar nu e la sediul administratorului
Cine da numarul de inregistrare la Asociatiile de proprietari? Presedintele refuza sa dea pe motiv ca nu el trebuie, ci administratorul, Iar administratorul nu da niciodata nr de inregistrare, pe motiv ca nu are registrul la el.
au fost instalate inainte de normele GDPR, acum vreo 10 ani sau chiar mai mult.
In ce conditii se pot accesa imaginile de pe camerele video de la blocuri? Si cat timp pot fi pastrate? Cine le poate accesa? multumesc
sotia sustine ca nici macar nu a facut o cerere de inscriere, ci a fost pur si simplu trecuta din oficiu atunci cand ne-am mutat. cum am putea sa aflam? poate totusi a uitat. ca, daca e adevarat ce spune ea, as vrea sa precizez si asta in sesizarea catre primarie.