multumesc, stiu legea, dar in blocul respectiv e o gluma, nu a existat niciodata un tabel convocator sau scrisoare recomandata. ultima sedinta a fost convocata doar pe Wapp, acum vreo doi ani, de atunci nu s-a mai facut nimic.
M-am mutat din bloc, dar sunt in continuare coproprietar. Presedintele a considerat ca e indicat sa ma scoata din grupul de WhatsApp, desi e singurul mijloc prin care sunt comunicate diverse chestii, in rest, in ultimul timp n-au mai fost AG, nu se pun la avizieri decizii ale Cex etc. Banuiesc ca nu exista reglementarii privind grupurile de Wapp, dar, pe de alta parte, nu cred ca un presedinte poate baga pe grup doar pe cine vrea el.
Pot contesta o AG daca nu sunt membru al asociatiei, ci doar coproprietar?
Probleme cu plosnite
Avem o familie in bloc, probabil cu diverse probleme, domnul a strans de pe strada si de la gunoi tot felul de lucruri si de cateva luni s-a procopsit cu plosnite. Care au ajuns si la apartamente vecine. presedintele e la munca in franta, iar cei din comitet nu prea se baga. au loc fel si fel de discutii, iar presedintele sustine ca nu e nimic de facut, ca institutiile nu se baga, singura solutie fiind instanta. s-a confruntat cineva cu astfel de probleme? chiar nu exista nicio institutie care sa poata face ceva? nu ma refer la amenzi, ca a tot primit, dar degeaba. multumesc
Anul acesta nu am votat fondul de reparatii, intrucat am votat montarea de cititoare de la distanta. Presedintele a plecat la munca in strainatate, nu e nimeni in locul lui, asa ca nu se mai monteaza nimic. In schimb, ni s-a bagat fond de reparatii. O pot face fara votul proprietarilor?
Fondul de reparatii e obligatoriu, chiar daca nu e votat in AG?
In Asociatie sunt multe nereguli, o sa reclam la primarie, dar am indoieli ca vor face ceva. Prin urmare, intentionez sa ma duc in instanta si n-as dori sa mi se respinga dosarul din cauza ca nu sunt in asociatie
Sotia mea detine 2/3 din apartament si eu restul. Initial s-a inscris ea in asociatie, dar n-are nervi nici macar sa participe la AG. Am decis sa iasa ea si sa intru eu, dar presedintele a refuzat, pe motiv ca eu am o cota mai mica din apartament. exista vreo astfel de prevedere in lege?
Inscrierea in asociatie depinde de cota parte din apartament?
stiu, noi avem totusi, si e cenzorul, ma intrebam cat de legal e, mai ales ca se uita pentru orice nimicuri pe camere.