Am o problema cu chiriașul și as vrea un sfat de la dumneavoastră, situația este in felul următor:
In luna Aprilie am închiriat apartamentul către o familie cu 3 copii, făcând un contract de mâna.
In luna Iulie nu a mai achitat chiria și utilitățile deoarece a venit pandemia și după o cearta am semnat un act prin email in care el zice ca pleacă in 3 Septembrie.
Între timp a ajuns cu facturile la zi, cu plata chiriei, însă din Septembrie nu mai dorește sa plece... și noi vrem sa scoatem acest apartament la vânzare.
I-am propus varianta sa îl lăsam acolo și când se va vinde apartamentul sa aibă 30 zile la dispoziție sa plece, însă nu vrea.
Am discutat cu un avocat și a zis ca actul semnat de către el in care zice ca eliberează in 3 Septembrie are alta semnătura decât in contractul inițial și as pierde procesul dacă l-as da in judecată.
I-am făcut notificare prin executor și i-am zis ca in 15 zile sa părăsească apartamentul.
El are contract pana in 1 Aprilie 2021.
Avem vreo șansa de câștig in instanța sa îl evacuăm? având in vedere ca in contract e stipulat ca prin acordul ambelor părți se poate încheia contractul, ceea ce am și făcut prin acel act pe email(el mi-a trimis actul semnat pe whatsap)
Mulțumesc