avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Activitate IonLungu67

Activitate IonLungu67

Buna ziua,

Am parte de cativa vecini pe scara blocului care au construit la ultimul etaj langa cabina liftului (unde nu sunt alte apartamente), un gratar din ceva solid (caramizi,bca) si metal (cos de fum contruit de ei), cu o gaura de aerisire in perete (cat un bidon de 5l de apa).
Acestia au incetat sa mai faca gratarul de cand le-am comunicat ca voi apela 112 daca mai fac gratar pentru ca se afuma toata scara (sa avem in vedere ca locuim la 200m de primarie).

Ieri au facut o hartie prin care cer acordul propietarilor pentru gratar (acesta este functional in acest moment)
Tin sa mentionez ca Presedintele asociatie este unu dintre cei care sustin ideea cu gratarul, administratora a spus ca este ilegal ce vor sa faca.

Ma gandeam sa cer administratorei in scris daca exista acordul vecinilor, avizul asociaţiei şi autorizaţie de la primărie ulterior sa ma adresez cu acestea autoritatilor competente.
Am nevoie sa stiu ce as putea sa fac din punct de vedere juridic si caror autoritati trebuie sa ma adresez.

Va multumesc!