avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Gratar pe casa scarii!!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Gratar pe casa scarii!!!

Buna ziua,

Am parte de cativa vecini pe scara blocului care au construit la ultimul etaj langa cabina liftului (unde nu sunt alte apartamente), un gratar din ceva solid (caramizi,bca) si metal (cos de fum contruit de ei), cu o gaura de aerisire in perete (cat un bidon de 5l de apa).
Acestia au incetat sa mai faca gratarul de cand le-am comunicat ca voi apela 112 daca mai fac gratar pentru ca se afuma toata scara (sa avem in vedere ca locuim la 200m de primarie).

Ieri au facut o hartie prin care cer acordul propietarilor pentru gratar (acesta este functional in acest moment)
Tin sa mentionez ca Presedintele asociatie este unu dintre cei care sustin ideea cu gratarul, administratora a spus ca este ilegal ce vor sa faca.

Ma gandeam sa cer administratorei in scris daca exista acordul vecinilor, avizul asociaţiei şi autorizaţie de la primărie ulterior sa ma adresez cu acestea autoritatilor competente.
Am nevoie sa stiu ce as putea sa fac din punct de vedere juridic si caror autoritati trebuie sa ma adresez.

Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2020
IonLungu67, utilizator
Cel mai recent răspuns: doctorATU , utilizator 09:20, 18 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu apelati serviciul de urgenta 112,deoarece riscati sa suportati amenda
Sesizati oficial politia teritoriala care va aplica amenzi persoanelor vinovate si va dispune dezafectarea constructiei neautorizat edificata

ynocentta a scris:

Sesizati oficial politia teritoriala care va aplica amenzi persoanelor vinovate si va dispune dezafectarea constructiei neautorizat edificata

Deci se poate si mai rau!... eu ma plangeam de gratar la parter blocului dar uite ca inventivitatea si nesimtirea nu au limite!...
Atentie daca auziti tropaituri de intensitate crescuta!... nu e exclus sa bage calul/vaca in sufragerie!...
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2020
doctorATU, utilizator

ynocentta a scris:

Deci se poate si mai rau!... eu ma plangeam de gratar la parter blocului dar uite ca inventivitatea si nesimtirea nu au limite!...
Atentie daca auziti tropaituri de intensitate crescuta!... nu e exclus sa bage calul in living si sa faca focul!...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de gratar! marasescuc marasescuc Buna ziua, Imi cer scuze in primul rand daca nu este topicul unde trebuie sa postez aceste intrebari. Stau la curte si avand in vedere ca a venit \"vara\" ... (vezi toată discuția)
Cum ne readucem linistea scapand de spatiul comercial amenajat la parterul blocului cristian2702 cristian2702 Buna ziua, Va rugam sa ne sfatuiti cum putem retrage autorizatia de functionare a unui magazin gen alimentara, care functioneaza la parterul scarii noastre de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la liniste ContSters44693 ContSters44693 Buna ziua! Deasupra mea, la et. 4 s-au mutat, ca proprietari niste vecini care si-au pus pe podele laminate..Foarte frumos pentru ei...deoarece blocul este ... (vezi toată discuția)