avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate Onofrei Roxana

Activitate Onofrei Roxana

Mulțumesc mult

Cornel Vasile a scris:

Demisia nu are un model tipizat .... Este o simpla cerere prin care informati angajatroul ca incepand cu data de ... va dati demisia ..... Angajatorul pe cererea dv trebuie sa mentioneze" cu sau fara preaviz" .... in opinia mea, va trebui sa va informeze cu privire la rezolutia pusa pe demisia dvs.

Ok...deci trimit demisia cu toate detaliile că nu mă pot întoarce fiind în altă țară și nu specific zilele de preaviz.....as vrea sa trimit o demisie cât mai corectă, să nu fie probleme și să mă cheme la sediul..

Cornel Vasile a scris:

Cerere de demisie o puteti trimite oricand ... avand in vedere ca va aflati in Franta, atunci solutia este s-o trimiteti prin posta cu confirmare de primire.

Bună ziua!sunt in concediu creștere copil din luna martie 2019, copil născut pe 07.01.2019, ar trebui să mă întorc la muncă când copilul împlinește 2 ani, dar momentan mă aflu în Franța, nu doresc să mă întorc la locul de munca, fiind pandemie nu mă pot duce în țara sa îmi depun demisia....vreau să știu dacă este obligatoriu să menționez zile de preaviz in cerere, deși eu nu am luat legătura cu angajatorul(primar), când trebuie depusă, trimisa cererea și dacă e bine sa o trimis prin mandat poștal cu recomandare? Mulțumesc!