avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Activitate Ana.D

Activitate Ana.D

Buna seara ,
Este corect dpv legal ca o persoana care a facut testul rapid COVID la un laborator si a primit rezultatul Pozitiv cu mentiunea Slab pozitiv si ulterior ,la 3 ore diferenta,a facut test rapid la alt laborator cu rezultatul Negativ , sa primeasca decizie de confirmare a masurii de izolare ?
Multumesc pentru raspuns. Acum ce nu inteleg eu este : in sintagma "au vârsta mai mică cu până la 5 ani faţă de vârsta standard de pensionare şi au realizat stagiile complete de cotizare, prevăzute de lege." se considera 5 ani mai putin decat varsta si stagiul complet din anexa 5 la Legea 263/2010 in functie de data nasterii , sau decat varsta standard de 63 ani si stagiul complet de cotizare de 35 ani ?
Buna seara ,doresc sa stiu care este stagiul de cotizare total in cazul meu : data nasterii 26.02.1963 (F) ; stagiul de cotizare realizat pana la intrarea in pensie : 25 ani 10 luni ; pensie de invaliditate gr III pentru 4 h fara alte venituri pe perioada de 8 ani . Mai este necesara revizuirea medicala dupa decembrie 2020 ? Va multumesc !