avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate DayaF

Activitate DayaF

Deci soțul dacă realizează venituri salariale întrun stat membru UE ( OLANDA), poate declara pe proprie răspundere ca " realizează venituri din salarii și asimilate salariilor, venituri din activități independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuală, venituri din activități agricole, silvicultură și piscicultură, supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare.". El fiind părintele care nu solicita libere conform legii 147 din 2020,

Buna ziua! Doresc sa stiu daca pot beneficia de prevederile legii 147/2020, respectiv 278/17,11,2020. Eu sunt salariat in sistemul de sanatate, dar sotul meu realizeaza venituri salariale intr-un stat , membru UE( OLANDA).

art1, alin3,lit e prevede
nu realizează venituri din salarii și asimilate salariilor, venituri din activități independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuală, venituri din activități agricole, silvicultură și piscicultură, supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare.

Va multumesc!