avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Activitate zamfiradu

Activitate zamfiradu

In anul 2010 primaria prin HCL a infiintat o strada care este compusa din 2 drumuri de servitute ce sunt despartite de 2 corpuri(terenuri proprietati) private. Nici pana astazi cele 2 parti din proprietatile private care inchid accesul intre cele 2 drumuri de servitute nu au fost expropriate. Este legala infiintarea si "existenta" unei astfel de strazi? Cum se poate proceda pentru anularea HCL.
Buna ziua,
Printr-un HCL din 2010 primaria a “infiintat” o strada compusa din 2 drumuri de acces (servituti de trecere), numai ca acestea sunt despartite de 2 corpuri de proprietate(neingradite). Nici pana in ziua de astazi primaria nu a expropriat parti din cele 2 corpuri de propietate pentru a avea o cale de acces (legala) intre cele 2 drumuri, fiind neingradite pietonii si autovehiculele traverseaza fara restrictii aceste proprietati.
In acest caz care este statutul legal al acestei “strazi”?
Multumesc!
Sunteti foarte amabila.
Multumesc!
Buna seara,
Corect, dar in astfel de cazuri cum se pot apara pietonii sau sa-ti aperi bunurile?
Multumesc!
Buna ziua,
Se poate considera ca:
Art. 35. - Participanții la trafic trebuie să aibă un comportament care să asigure fluența și siguranța circulației, să nu pună în pericol viața sau integritatea corporală a persoanelor și să nu aducă prejudicii proprietății publice sau private, care face parte din Oug 195/2002 - SECȚIUNEA 1 - Obligațiile participanților la trafic, poate inlocui articolul abrogat ce spune ca:
sa conduca in asa fel incat sa nu stropeasca pietonii, cladirile si celelalte vehicule cand pe drumurile publice exista apa sau noroi?
Multumesc!
Răspuns la discuția Vechime in munca
Despre lichidatorul firmei TC Carpati SA si anume Valor SPLR aveti informatii actualizate pentru ca nu raspunde nimeni la numarul de telefon si nici la email-ul de pe site-ul valor.ro.
Multumesc.