avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vechime in munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vechime in munca

Tatal meu a ajuns la varsta pensionarii ,si a lucrat inainte de 1989 la Trustul de Constructii Carpati din Bucuresti si la Cooperativa Constructorul din Pitesti,Avand in vedere ca pe timp de vara lucra si cate 12-13 ore are nevoie de cate o adeverinta din fiecare parte din care sa rezulte programul lucrat.Nu reusesc sa dau de aceste firme,iar el nu mai locuieste in Pitesti sau Bucuresti.Va rog sa imi spuneti care ar fi demersurile care trebuie facute pentru obtinerea adeverintelor.
MUltumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:12, 19 Decembrie 2020
Pentru T.C. Carpati S.A. , luati legatura cu VALOR SPRL lichidatorul judiciar al TC CARPATI SA , cu sediul in Bucuresti, sector 1, str. Ion Campineanu nr. 31, bl. 4, sc. 2, ap. 20
[ link extern ]

Pentru Cooperativa Constructorul Pitesti,incercati la :
Directia Judeteana Arges a Arhivelor Nationale
Adresa: Piteşti, str. Exercitiu nr. 208, cod poştal 110 210, jud. Arges
Telefon:0248/ 253144
Fax: 0248/ 254232
E-mail: arges@arhivelenationale.ro

Website: [ link extern ] /

Despre lichidatorul firmei TC Carpati SA si anume Valor SPLR aveti informatii actualizate pentru ca nu raspunde nimeni la numarul de telefon si nici la email-ul de pe site-ul valor.ro.
Multumesc.
Solicitati date de la ONRC - Oficiul Naţional al Registrului Comerţului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. unde pot solicita adeverinta pentru grupa. in anul ... Matei Pintilie Matei Pintilie Buna ziua. Unde pot solicita adeverinta pentru grupa. In anul 1983, am fost angajata la Trustul de Constructii CARPATI, ipsosar modelator Plalatul Cotroceni si ... (vezi toată discuția)
Adeverință de la sctc carpati sa în perioada 95 96 la casa poporului Marin15 Marin15 Am lucrat la sctc carpati sa în perioada 95 96 la casa poporului, de unde pot ridica o adeverinta (vezi toată discuția)
Cautare de carte de munca pentru pensionare UKIP UKIP As dori sa stiu unde sint arhivele fostei Intreprinderi Comerciale de Stat Textile Incaltaminte ( I C S T I) Pitesti si cum sa procedez pentru a imi dobindi ... (vezi toată discuția)