avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Activitate MarianChitu

Activitate MarianChitu

Buna ziua! Urmeaza sa achizitionam un apartament intr-un bloc nou si as avea o intrebare legata de bransamentele de utilitati. Dezvoltatorul ne-a spus ca toate bransamentele vor fi in regim individual, pe apartament, insa in ceea ce priveste curentul electric, va trebui sa mai asteptam in jur de doua luni pana vom putea prelua contractul pe numele nostru (perioada in care curentul va fi in regim de santier). Dumnealui are contractul semnat cu furnizorul, contoarele sunt montate la intrarea in bloc, insa din ce am inteles, ar mai fi cateva aspecte birocratice care nu ne vor permite, in aceste 2 luni, sa trecem curentul pe numele nostru. Mi-ati putea spune, va rog, care este procesul in ceea ce priveste racordurile la utilitati si de ce ar trebui sa mai asteptam inca doua luni (sau cat va fi nevoie) pentru a prelua contractul pe numele nostru? Va multumesc!
Bună seara! Dacă data maximala din antecontract pentru finalizarea unui apartament într-un imobil nou este 31.01.2021, dar ar mai fi nevoie de vreo doua săptămâni în plus pentru finalizarea completa a imobilului, este necesara prelungirea antecontractului? Ce se întâmplă dacă nu se prelungește pentru aceste doua săptămâni? Mulțumesc!
Buna ziua! Ce se intampla daca apartamentul nu este finalizat pana la data prevazuta in antecontract, ceea ce duce la imposibilitatea semnarii contractului final? Trebuie prelungit antecontractul? Daca da, in sarcina cui intra plata prelungirii, a cumparatorului sau a vanzatorului? Multumesc!