avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Urmeaza sa achizitionam un apartament ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Urmeaza sa achizitionam un apartament intr-un bloc ...

Buna ziua! Urmeaza sa achizitionam un apartament intr-un bloc nou si as avea o intrebare legata de bransamentele de utilitati. Dezvoltatorul ne-a spus ca toate bransamentele vor fi in regim individual, pe apartament, insa in ceea ce priveste curentul electric, va trebui sa mai asteptam in jur de doua luni pana vom putea prelua contractul pe numele nostru (perioada in care curentul va fi in regim de santier). Dumnealui are contractul semnat cu furnizorul, contoarele sunt montate la intrarea in bloc, insa din ce am inteles, ar mai fi cateva aspecte birocratice care nu ne vor permite, in aceste 2 luni, sa trecem curentul pe numele nostru. Mi-ati putea spune, va rog, care este procesul in ceea ce priveste racordurile la utilitati si de ce ar trebui sa mai asteptam inca doua luni (sau cat va fi nevoie) pentru a prelua contractul pe numele nostru? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:01, 2 Martie 2021
Raspunsul este conditionat de clauzelecontractual asumate
Este varianta in care dezvoltatorul sa asigure bransament general la intrarea in imobil si fiecare proprietar sa parcurga procedura de bransare individualaceea ce implica costuri suplimentare,avize si autorizatii sau varianta favorabila dv in care dezvoltatorul sa asigure bransamentele individuale dar...este legat de factorul timp in care plata energiei se va face intr-un sistem pausal fara a se tine cont de consumul individual element care poate defavoriza pe unii locatari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare de contract de curent (contor care nu are sigiliu si este neconform) AlinaDana28 AlinaDana28 Buna ziua! Am cumparat un apartament cu 2 camere, intr-un bloc de 30 de apartamente, bloc care a functionat in trecut ca hotel. Avem mare problema cu ... (vezi toată discuția)
Racordare la reteau electrica apartament bloc + trimitere in judecata dezvoltator kompera kompera Buna ziua, Din 2015 ma numar printre cei care au trecut in contract \"apartament cu toate utilitatile\". Asa este, insa curentul electric si acum este in ... (vezi toată discuția)
Dezvoltator racordare energie electrică imobil credit ipotecar Ion Oana M. Ion Oana M. Bună ziua. Suntem în proces de achiziție a unui imobil (casă și curte). A fost achitat avansul, urmând ca restul sumei să fie plătit prin credit ... (vezi toată discuția)