avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate tomaghe05

Activitate tomaghe05

Salut!Locuiesc in Bucuresti ,sect 1, de cca 2 luni blocul unde locuiesc a intrat in programul de reabilitare termica suportat 100% de consiliul local al sect 1.
intrebarea mea suna astfel!
Daca tot nu platim nimic pt ca primaria sustine financiar toata lucrarea , asta nu inseamna ca trebuie sa batem joc atat de materialele care se consum in prezent cat si de ceea ce era bun pana acum la acest bloc.
Cum pot influenta receptia finala a lucararilor, sau unde trebuie sa ma adresez pt a semnala ca dupa asa zisa reabilitare imi ploua in casa lucru care nu se intampla pana atunci/
Constructorul imi raspunde evaziv eu mi-am respectat normele de lucru sau ridica din umeri.
imi spune sa mai astept ca poate s-a infiltrat apa pana sa puna carton si ca trebuie sa dispara!
Cine imi repara stricaciunile provocate de lucrarile lor in apartamentul personal?
va multumesc anticipat!
Toma Gheorghe
Răspuns la discuția Terasa Blocului
ne vedem pe terasa!

=D>
Societatea A poate factura la Societatea B chirie spatiu atat timp cat spatiul este folosit in continuare de societatea B dar fara a mai avea baza legala (contract de inchiriere expirat)
Raporturile contractuale încetează prin restituirea lucrului în starea corespunzătoare, iniţială, la expirarea termenului prevăzut în contract pentru care a fost împrumutat
Multumesc!
Discuție Terasa Blocului
Locuiesc in Bucuresti Sect 1 intr-un bloc cu 15 ap.Balconul meu se continua cu terasa blocului unde la parter se afla o garsoniera.La inceput am stabilit cu proprietarul garsonierei o suma de bani pentru a folosi intreaga suprafata a terasei.Acesta la un moment dat a marit suma de bani fara niciun motiv fapt ce a dus la refuzul meu de a achita suma dorita de acesta deoarece terasa este parte comuna a blocului iar suma ceruta a fost prea mare .
Pana a ajunge in acest punct am imprejmuit terasa iar acesta pentru ca nu a primit suma ceruta si-a facut dreptate singur demoland practic ce s-a realizat pana la acel moment pe motiv ca nu am autorizatie de urbanism!El sustine ca este proprietar pe acest acoperis(terasa)
Am facut reclamatie la politie pt distrugere!
Intrebare ;
Cum pot folosi aceasta terasa legal si care sunt pasi ?
Este el proprietar pe aceasta terasa ?