avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Activitate Sipos Gabriel

Activitate Sipos Gabriel

Bună ziua!
Am o problemă!
Am diluat câteva pastile de clor și am încercat să stropesc pe casa scării pentru gândaci, că este plin de ei. Menționez că nu am mai stropit Deloc, pentru că m-am întâlnit cu o vecină care ma întrebat ce fac.
I-am explicat că vreau să stropesc cu clor pentru gândaci, dar miroase prea tare și eu trebuie să aduc, copilul de la creșă și să nu îl afecteze.
Vecina ma întreat cât de tare miroase soluția și a mirosit gura recipientului, după care sa înecat și a început să tușească și a intrat în casă.. La câteva minute, eu auzind-o de pe casa scării că încă tușește, i-am bătut la ușă sa o întreb cum se simte.. Mi-a spus ca se simte rău și am chemat ambulanța. Am vorbit și cu domnii de la ambulanță, le-am explicat ce sa întâmplat, au consultat-o și au întrebat-o dacă vrea să meargă la spital să facă niște analize, dar ea a refuzat! Am luat dela farmacie 2 siropuri de brad și le-am dus doamnei.
Doamna sa simțit mai bine, a continuat să fumeze, a fost și la servici, se simte vizibil mai bine! Deși ea spune că încă mai are senzația de usturime și disconfort, este vizibil mai bine! După 4 zile de la incident, a venit fiica ei să îmi ceară bani sub pretextul că vrea să îi facă analize la un cabinet privat. Ce mă sfătuiți să fac?