avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Am o problemă! Am diluat câteva pastile ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Am o problemă! Am diluat câteva pastile de clor ...

Bună ziua!
Am o problemă!
Am diluat câteva pastile de clor și am încercat să stropesc pe casa scării pentru gândaci, că este plin de ei. Menționez că nu am mai stropit Deloc, pentru că m-am întâlnit cu o vecină care ma întrebat ce fac.
I-am explicat că vreau să stropesc cu clor pentru gândaci, dar miroase prea tare și eu trebuie să aduc, copilul de la creșă și să nu îl afecteze.
Vecina ma întreat cât de tare miroase soluția și a mirosit gura recipientului, după care sa înecat și a început să tușească și a intrat în casă.. La câteva minute, eu auzind-o de pe casa scării că încă tușește, i-am bătut la ușă sa o întreb cum se simte.. Mi-a spus ca se simte rău și am chemat ambulanța. Am vorbit și cu domnii de la ambulanță, le-am explicat ce sa întâmplat, au consultat-o și au întrebat-o dacă vrea să meargă la spital să facă niște analize, dar ea a refuzat! Am luat dela farmacie 2 siropuri de brad și le-am dus doamnei.
Doamna sa simțit mai bine, a continuat să fumeze, a fost și la servici, se simte vizibil mai bine! Deși ea spune că încă mai are senzația de usturime și disconfort, este vizibil mai bine! După 4 zile de la incident, a venit fiica ei să îmi ceară bani sub pretextul că vrea să îi facă analize la un cabinet privat. Ce mă sfătuiți să fac?
Cel mai recent răspuns: Karapok , utilizator 10:22, 23 Februarie 2021
10 din 10 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.aveti mici o obligație față de persoana respectivă.Daca stropeati si se intoxica datorita actiunii dvs era o problema,faptul că a mirosit e culpa dansei.Incercati ss chemați o firmă specializată nu mai faceți dvs diverse , potiuni"cine stie ce se mai intampla...
Ultima modificare: Duminică, 21 Februarie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, si eu tot asa vad lucrurile.
Nu am auzit ca clorul sa omoare gândacii.
Folosește insa pentru Covid-19.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu a obligat-o nimeni sa miroasa solutia facuta de d-vs. Putea iesi cu copilul protejat cu o masca la gura, nas, o protectie la ochi...si se rezolva dilema dansei cu privire la copil, sa nu fie afectat. Daca faci experimente de capul tau ( ma refer la vecina d-vs )...suporti consecintele, dar atentie , acest avertisment poate fi o solutie si pentru d-vs. Informati-va inainte de a face o actiune de genul celei cu solutia de clor.....intrebati, informati-va si de pe net...sa nu aveti probleme, in ciuda intentiilor bune pe care le aveti .
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2021
draftacristi, utilizator
8 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asistența medicală, pentru vecină, este gratuită. Dacă se consideră parte vătămată, poate face plângere unde vrea dânsa. A răspunde solicitărilor fiicei înseamnă a vă recunoaște o posibilă vinovăție, și de aici pot urma o mulțime de posibile consecințe. Nu mai discutați nimic cu fiica și, dacă insistă, spuneți-i că vă considerați hățuită și veți face dvs. plângere penală.
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa spuneti la doamna sa nu mai faca pe ea, a ajuns poporul asta plin de oportunisti, doamna nu stie cum miroase o solutie adevarata de gandaci, va spun eu, ca dupa ce firma a venit si a dat cu solutia m-a gonit din casa 3 ore, dupa care am revenit si am deschis toate geamurile si m-am mai plimbat vreo 3 ore, daca doamna mirosea solutia aia inseamna ca deja se ducea de-a dreapta tatalui, si nu mai hartuia oamenii care vor sa faca ceva pentru ceilalti, si nu mai avea nevoie de analize
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2021
Karapok, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Miros ghena si gandaci alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! M-am mutat de curand intr-un bloc care are in interiorul scarii de bloc langa lift, la fiecare etaj, intr-o camaruta, tobogan pentru aruncarea ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac? Mirela_I Mirela_I Locuiesc la parterul unui bloc si in fiecare zi ma trezesc in fata usi cu urina de caine.Am vorbit cu vecinii care au caine dar fara un rezultat pozitiv,am ... (vezi toată discuția)
Conflict care degenerează. cu 4 ani in urma, presedinta blocului nostru care locuiește ... SASF SASF Cu 4 ani in urma, presedinta blocului nostru care locuiește anga noi în bloc, a adus o pisica pe care o scoate pe scara blocului unde își face nevoile și ... (vezi toată discuția)