avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Activitate alex256

Activitate alex256

Răspuns la discuția Stornare facturi
Va mulțumesc frumos!
Răspuns la discuția Stornare facturi
Date gresite scrise pe factura. (CUI)

Ioan Petru Butariu a scris:

Pt ce motiv se doreste stornarea?

Buna ziua! Se pot storna facturi emise anterior, chiar daca nu mai exista un contract activ intre 2 societati? Cand s-au emis acele facturi, contractul de prestari servicii era activ. Mulțumesc!
Cautand pe Google firma respectiva, am vazut ca apare cu 2 CUI-uri. Am cautat si pe site-ul ANAF si unul apare inregistrat in ONRC si altul nu.
Buna ziua!

O societate comerciala, X SRL, sa o numim, are 2 CUI-uri, unul dintre ele apare ca inregistrat in Registrul Comertului, altul apare fara numar de inregistrare in ONRC, dar platitor de TVA. E posibil asa ceva?

Mulțumesc!
Buna ziua! Veniturile unui PFA sunt considerate bunuri comune, daca sunt obtinute in timpul casatoriei? Multumesc!
Buna seara! Daca un cod CAEN secundar este pe actul constitutiv, acel act este autorizat de avocat, mai trebuie autorizat la ONRC? S-a incercat o solicitare de autorizare (declaratia 3 etc) si s-a primit raspuns cum ca acel cod exista deja in staturul societatii. Astfel, s-a declarat cererea de la ONRC fara obiect. Este in regula acest lucru?
Buna seara! Ca sa faci o plangere de GDPR, unei firme, este obligatoriu sa iei legătură, prima oara, cu firma respectiva sau poti face direct? Mulțumesc!
Buna ziua! Pentru retinerea abuzului in serviciu, am citit, ca functionarul trebuie sa indeplineasca prin incalcarea legii un act, numai daca atributiile sale de serviciu, sunt expres prevazute de legislatia primara. Mai exact, daca functionarul X, a incalcat o lege, dar, acea lege, nu e prevazuta in fisa postului/atributii de serviciu, se mai retine acuzatia de abuz in serviciu? Mulțumesc!
Va multumesc!