avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări alex256
                      Utilizator

alex256
                      Utilizator                    

george-neagu, moderator
 george-neagu, moderator                   
                 vasilemihaela23	                   

Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
	                    vasilemihaela23	                   

Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)

BiancaTudose	                   

Buna ziua! 
Imi poate spune cineva de ce documente am nevoie pentru a autoriza la onrc un cod caen pentru un punct de lucru al unei societati? precizez ca ... (vezi toată discuția)
	                    BiancaTudose	                   

Buna ziua! 
Imi poate spune cineva de ce documente am nevoie pentru a autoriza la onrc un cod caen pentru un punct de lucru al unei societati? precizez ca ... (vezi toată discuția)

ina 64	                   

Buna ziua,am un magazin cu imbracaminte dama,dar am bagat la vanzare si cateva curele si genti din material inlocuitor(nu piele) si vreo doua -trei margele;in ... (vezi toată discuția)
	                    ina 64	                   

Buna ziua,am un magazin cu imbracaminte dama,dar am bagat la vanzare si cateva curele si genti din material inlocuitor(nu piele) si vreo doua -trei margele;in ... (vezi toată discuția)