avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Activitate h121

Activitate h121

Buna seara! Am și eu o întrebare, dacă ma poate ajuta cineva. In prezent am in dezvoltare un site de anunțuri. Cum pot rezolva problema GDPR, adică trebuie sa ma înregistrez la vreo instituție ca procesator de date, ori documentele se pot rezolva prin intermediul unui soft GDPR? Datele utilizatorilor vor fi bineînțeles folosite doar in interiorul site-ului (adică pentru newsletter, notificări prin email despre mesaje primite de la alți utilizatori și așa mai departe).
Dacă ma poate îndruma cineva, as fi foarte recunoscător.
Va mulțumesc!
Va multumesc pentru raspuns! Nu am actionat in niciun fel pana in acest moment. Deci raspunsul dumneavoastra final ar fi ca nu pot proceda in acest fel.
Buna ziua! Daca ma poate lamuri si pe mine cineva, as fi foarte recunoscator. Daca sa zicem as vrea sa fac un site de anunturi nisat, pe o anumita categorie, bineinteles, absolut gratuit pentru folosinta, as putea lua numere de telefon (care sunt publice) ale oamenilor care au anunturi postate despre acel domeniu de activitate, pe site-uri mari de anunturi, si mai apoi sa-i informez prin SMS ca am lansat un site dedicat nevoilor lor?
1.Incalc vreo lege?
2.Incalc vreun drept cu privire la datele cu caracter personal?
3.Risc sa am conflict pe vreun temei legal cu vreunul din acele site-uri de pe care as copia numerele de telefon? Si repet, acele numere de telefon sunt publice
Va multumesc!