Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Am sa incerc si eu o parere/raspuns pe baza informatiilor pe care le am...
- suma "in minus" de pe bon poate fi considerata mare raportata la valoarea totala. Undeva la 40% nu? adica deja "miroase" bine a intentie de a sustrage... totusi nu sunteti prima oara intr-un hipermarket ca sa nu stiti cum functioneaza scanarea produselor la case. Daca mergeti la Self Scan - atunci se presupune ca stiti cum functioneaza, nu?
- suma in valoare efectiva este marisoara pentru a intra cazul la NUP, dar e posibil sa se ajunga la NUP, totul depinde de propunerea facuta de politistul care trimite propunerea catre procuror si defapt de procuror defapt. Cum a ramas cu politistul? ce parerea / sfaturi etc... v-a dat? Posibil sa mai fiti chemat inca o data la sectie? nu sunt sigur...
- impacarea cu hipermarket-ul sau nu, nu prea ajuta pentru ca fapta este facuta deja - sper sa nu gresesc aici
- daca nu se ajunge la NUP, nu stiu mai departe cum decurge, dar oricum nu ajungeti la inchisoare, cel mult ramaneti cu dosar penal....
- agitatia dvs. actuala nu va ajuta, doar va distruge psihic... iesiti in natura, relaxati-va
Da, daca nu va impacati nici pe instanta , dvs platiti cheltuielile de judecata
Alexandrurr a scris:
mykl a scris:
cheltuielile de judecata sunt suportate numai de inculpat , numai in cazul impacarii partilor atunci se impart egal cheltuielile
Adica in cazul in care Doamne fereste sper din tot sufletul sa nu fie asa,dar daca ajung in instanta,indiferent daca sunt sau nu gasit vinovat platesc cheltuielile de judecata?
Daca va impacati cu persoana vatamata in cursul urmaririi penale, se dispune clasarea, daca va impacati in cursul judecatii, incetarea procesului penal.
cheltuielile de judecata sunt suportate numai de inculpat , numai in cazul impacarii partilor atunci se impart egal cheltuielile