avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Activitate Vizitator100

Activitate Vizitator100

Vă mulțumesc frumos!
Puteți să-mi furnizați și actul normativ care reglementează acest lucru?
Care e procedura de trecere la un alt furnizor de telefonie, cablu etc.?
Vă rog să-mi spuneți dacă un abonat al unei companii de telefonie mobilă va încheia un nou contract cu o altă firmă de telefonie, se desface automat contractul existent, sau este nevoie de alte demersuri.
De exemplu, firma de telefonie mobilă la care sunt abonat majorează cu 2 euro abonamentul (modifică unilateral contractul) și permite denunțarea unilaterală de către client a contractului printr-un mesaj până pe 30 aprilie. E necesar să fac denunțarea astfel a contractului sau e suficient să trec la altă firmă de telefonie.
Același lucru cu firma de cablu și internet etc.
O persoana pensionata anticipat partial, incadrat in grad de handicap accentuat poate lucra? Daca da, in ce conditii? Aceeasi persoana poate face cursuri de conversie profesionala? Va mulțumesc anticipat pentru raspuns.
Bună ziua.
Tata a scris niște cărți, parțial plătite de dânsul, parțial sponsorizate, pentru care nu a cerut contract de la editură. A decedat lăsând ca urmași soția și 4 copii. Ce pot face eu, unul din copii, sau cei 4 copii, pentru a beneficia de drepturile de autor?
Pe ce perioadă sunt valabile aceste drepturi de autor?
Pentru a vinde cărți prin librărie se cere factură. Cum se poate elibera factură pentru librărie?
Vă mulțumesc anticipat.