avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate StrainInTaraMea

Activitate StrainInTaraMea

Dar exista vreo-n ajutor pentru repateierea bunurilor???
Buna ziua, revin din nou, sunt in italia din 2017 fara renîntoarcere în țară, acum vreau sa ma intorc definitiv, din 2017 pana acum sunt 4 ani, in acesti 4 ani am stat in chirie la negru si am muncit tot la negru pentru ca nimeni nu a vrut sa ma angajeze in final in anul 2019 am fost angajat mai exact un an si 4 luni pana in octombrie 2020, din noiembrie 2020 pana la ora actuala inca am luat somaj si mai am o luna de luat, acum intrebarea mea este, daca vin in tara ce drepturi am,? Statul da vreo-n ajutor ceva?? Mai sunt proiecte de facut pentru tineri??? Mulțumesc mult!! Sau vreon ajutor pentru repatrierea bunurilor??
Bună ziua, sunt în Italia şi aşi vrea să mă retrag luna asta, am masina aici care este pe numele meu, am cartea masini cu dovada ca eu sunt proprietar si ca a fost vanduta mie, "trasferimento di proprietà " sau "passaggio " doar ca, contractul de proprietate nu il am in original, as putea innmatricula masina fara original, ? Cica mie mi-a fost dat certificat digital cu cod de scannare si ca nu se mai da de ala de hartie... ma intreb daca o pot innmatricula si ce acte mi-ar mai trebui, mulțumesc țin să menționez din nou că maşina e pe numele meu aici in Italia!
Bună, sunt in Italia din 2017 fara intoarcere in tara, sunt 4 ani din care 1 an si 4 luni am muncit cu acte in regula, acum sunt in şomaj şi aş vrea să mă întorc în țară, mai am 2 luni de şomaj, întrebarea este: pot beneficia de prima de instalare 12.500 de lei?? Mulțumesc mult!