avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Activitate ElenaPopa2

Activitate ElenaPopa2

Va multumesc!

Adrian ALBU a scris:

Da, se poate verifica la ORC. Se poate comanda un certificat de furnizare de informații din care se va vedea dacă mai este valabilă dovada sediului social.

O societate a incheiat contract cu o familie (sot si sotie) pentru a avea sediul social in apartamentul lor. Ambii au decedat, in urma succesiunii, este alt proprietar, fiica lor. Aceasta nu gaseste contractul, nu stie cat si daca mai este valabil, in aceste conditii. Exista o perioada maxima contractuala pentru sediu social? Poate verifica ea la ONRC? Va multumesc pentru raspunsuri, o zi frumoasa tuturor!
Va multumesc.
Buna seara si multumesc.
Stiu ce include, insa nu sunt lamurita daca se poate cu acea exceptie scrisa la CUI.

Cornel Vasile a scris:

Cod CAEN 6920 Activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta în domeniul fiscal
Aceasta clasa include:
-servicii de înregistrare a tranzactiilor comerciale pentru firme sau altii
-pregatirea sau auditul conturilor financiare
-examinarea conturilor si certificarea acuratetii lor
-servicii de întocmire a documentelor de impozitare pentru persoane fizice si firme
-activitati de consultanta si reprezentare a clientilor în fata organelor fiscale

Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta in urmatoarea situatie: Se poate cu caen 6920 sa prestez doar servicii de contabilitate primara? Am vazut aici o discutie demult ca s-ar putea, daca se specifica asta pe CUI.
Sau daca se poate cu caen 7720? Am experienta din 2013, lucrez pana la bilant inclusiv, insa abia acum sunt anul 2 la facultatea de profil. Mai dureaza pana termin, apoi Ceccar... As vrea sa incep cu asta, deoarece am primit propuneri, oferte de job de la diferite firme in ultimii 2 ani, si evident ca fiind angajata 8 ore la o societate nu pot onora, din cauza timpului. Va multumesc din suflet pentru sfaturi si recomandari.