avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Activitate Angela Manu

Activitate Angela Manu

Mulțumesc

gi-jane2 a scris:

Nu are acest drept.
Cititi totusi ce ati semnat, mergeti la un avocat cu acel contract.

In contract stipulează că plătesc comision in cazul inchei contract cu un client de-al lor prezentat printr o fișă pe care ar fi trebuit să o semnez, lucru care nu exista. In fapt ei mi au solicitat să le achit cheltuieli cu benzină și anunțuri pe olx.care s ar ridica la 1500 de euro.

Dapix a scris:

Dacă ați semnat un contact fără să-l citiți ce clauze are, firma vă poate da în judecată pentru recuperarea comisionului. Depinde ce ați semnat.

Buna ziua

Am semnat cu o agenție imobiliară un contract că vânzător. Apartamentul s a vândut însă printr o altă agenție imobiara. . In acest moment prima agenție solicita comision însă nu mi a adus vreun client care sa cumpere locuința.
Are dreptul să îmi solicite acest comision ? Mă poate obliga legal sa îi plătesc comision fara că această agenție sa fi făcut nimic pentru vânzarea locuinței respective? Mulțumesc
reclamantul si nici avocatul sau nu s a prezentat eu m am prezentat fiind citata legal urmatorul termen e peste 8 zile cu solutia amanare pronuntare solutia va fi pusa la dispozitia partilor prin intermediul grefei. Prin neprezentarea reclamantului actiunea este respinsa ca nesustinuta?
eu sant parat si doresc impacare sau renuntare la actiune
reclamantul sustine ca nu se prezinta se prezinta doar avocatul cu instructiuni de a "oprii" la primul termen procesul. Este posibilasa ceva? multumesc
Daca nici paratul nu se prezinta ce se intampla?
buna ziua

la primul termen divort reclamantul poate fi reprezentat de avocat prin imputernicire avocatiala fara a se mai prezenta personal in instanta? Nu este plecat in strainatate si nici nu indeplineste alte conditii de imposibilitate de a se prezenta.

Paratul la randul sau nu se va prezenta fiind reprezentat doar avocat.

Ce se va intampla in acest caz?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Buna ziua

Mă aflu In următoarea situație..Soțul meu a redeschis procesul de divorț din culpa exclusiva și acum s a răzgândit . Eu am primit cererea de chemare în judecată și solicitarea de a depune întâmpinare. Cum se poate proceda pentru închiderea procesului având în vedere că dorim sa ne împăcăm . Va mulțumesc anticipat pentru răspuns.