avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Mă aflu In următoarea situație..Soțul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Mă aflu In următoarea situație..Soțul meu a redeschis ...

Buna ziua

Mă aflu In următoarea situație..Soțul meu a redeschis procesul de divorț din culpa exclusiva și acum s a răzgândit . Eu am primit cererea de chemare în judecată și solicitarea de a depune întâmpinare. Cum se poate proceda pentru închiderea procesului având în vedere că dorim sa ne împăcăm . Va mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:54, 20 Iunie 2021
fie se prezinta la termen si zice ca renunta la judecata, fie nu face nimic si i se respinge cererea ca nesustinuta.
Ultima modificare: Duminică, 20 Iunie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impacare intre primul si al doilea termen sipiran sipiran Buna ziua, In urma cu 2 saptamani am avut primul termen la divortul care l-am deschis.as dori sa stiu care sunt (toate)posibilitatile de a incheia divortul.nu ... (vezi toată discuția)
Cred ca nu mai vreau sa divortez alinacampean alinacampean Nu stiu ce mi se intampla,am intrat in panica sau intradevar m-am razgandit.Cum zice mama:rau cu rau dar mai rau fara rau! Ideea e ca am facut o cerere de ... (vezi toată discuția)
Anulare/suspendare proces divort din culpa exclusiva camelia34 camelia34 Buna ziua sotul mi a intentat divort din culpa exclusiva si acum suntem la prima infatisare in instanta de fond. Am hotarat impreuna cu sotul sa ne impacam ... (vezi toată discuția)