avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Magda andrei

Activitate Magda andrei

Mulțumesc
Nu am făcut nici un contract
Bănuiesc din ce am citit pe internet ca cea mai buna reprezentare este cea de exclusivitate care vine bineînțeles cu un 3-4% pe care trebuie să îl plătesc la finalizarea tranzacției
Am un apartament de 4 camere la fântâni pe bdul Unirii și vreau să vin anul următor in țară să îl vând
Vreau să știu dacă merită să discut cu un agent și dacă nu sunt mulțumit de prețul pe care agentul îl obține într-o perioadă de 1-2 luni de la listare să mă ocup personal ținând cont de faptul că are o locație bună și nu ar fii greu să îl vând
Nu am mai vândut apartamente personal (am avut unul de 2 camere in drumul taberei dar l-am vândut cu agent)
Mulțumesc pentru sfaturi
Mulțumesc
Am un apartament de 4 camere la fântâni pe bdul Unirii și vreau să vin anul următor in țară să îl vând
Vreau să știu dacă merită să discut cu un agent și dacă nu sunt mulțumit de prețul pe care agentul îl obține într-o perioadă de 1-2 luni de la listare să mă ocup personal ținând cont de faptul că are o locație bună și nu ar fii greu să îl vând
Nu am mai vândut apartamente personal (am avut unul de 2 camere in drumul taberei dar l-am vândut cu agent)
Mulțumesc pentru sfaturi
Dacă nu sunt multumit de pretul pe care agentul imobiliar il obtine să-mi vândă apartamentul la cat timp după expirarea contractului de exclusivitate pot sa îl vând eu
Multumesc pentru ajutorul dvs,acum sint in legatura cu un avocat sa vedem daca se gaseste decizia de divort fiind din 1979

Multumesc, asta am facut.Credeam ca o pot face personal fara sa angajez un avocat

Bune ziua,
Puteti angaja un avocat care sa faca demersurile catre arhiva notariala sau judecatoreasca, in functie de cum a avut loc divortul...

buna ziua
Cum pot obtine duplicat decizie divort.Mama a divortat de tata in 1979.Amandoi parintii sint decedati.Am nevoie de decizie divort pentru deschiderea succesiunii.Cand au divortat locuiau in sector 3 bucuresti. Mentionez ca nu locuiesc in Romania.Multumesc