avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua Cum pot obtine duplicat decizie divort.Mama ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua Cum pot obtine duplicat decizie divort.Mama a divortat ...

buna ziua
Cum pot obtine duplicat decizie divort.Mama a divortat de tata in 1979.Amandoi parintii sint decedati.Am nevoie de decizie divort pentru deschiderea succesiunii.Cand au divortat locuiau in sector 3 bucuresti. Mentionez ca nu locuiesc in Romania.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Magda andrei , utilizator 21:16, 26 Iunie 2021
Bune ziua,
Puteti angaja un avocat care sa faca demersurile catre arhiva notariala sau judecatoreasca, in functie de cum a avut loc divortul...
Daca nu cunoasteti nr dosarului,nr sentinței civile,macar data la care s,-pronuntat este destul de complicat,mai ales că în Buc durează mai mult,accesul se face in general prin programări,se reduce programul datorita vacanței judecătorești etc.Solutia este să contactați un av care să facă aceste demersuri pt dvs.

Multumesc, asta am facut.Credeam ca o pot face personal fara sa angajez un avocat

Bune ziua,
Puteti angaja un avocat care sa faca demersurile catre arhiva notariala sau judecatoreasca, in functie de cum a avut loc divortul...

Se poate și așa dar trebuie sa veniți in țară câteva săptămâni, la cum avem noi arhivele..., vedeti unde a avut loc divorțul, cauta arhiva ce deține dosarul, cauta în arhiva după nume, dacă altceva nu știți...
Teoretic se poate si fără avocat dar imputernicind pe cineva sa va ajute scăpați de dureri de cap.Daca nu cunoasteti datele menționate în mesajul anterior e mult mai complicat..

Alte discuții în legătură

Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Am divortat acum 12 ani, am revenit ... Livia8284 Livia8284 Buna ziua,as avea o intrebare ,am divortat acu 12 ani,am revenit la numele de dinainte ,problema este ca acum locuiesc in uk de 8 ani de zile,numai am pe ... (vezi toată discuția)
Lipsa acte necesare inregistrarii unui deces in italia shesniper shesniper Buna ziua,mama mea a decedat in italia ,pentru inregistrarea certificatului de deces la primarie imi cer certificatele de casatorie si sentintele de ... (vezi toată discuția)