avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Activitate MateiGeo

Activitate MateiGeo

Ba da. Eu am solicitat că sa fiu prezent la momentul când va veni evaluatorul, dar nu m au anunțat decât după ce a plecat evaluatorul.

mitabiciclista a scris:

Banca care v-a acordat creditul nu a făcut o evaluare a apartamentului înainte să vă aprobe creditul?

Nu e stipulat în contract, dar eu am martori care au asistat la discuția privind achiziționarea imobilului. Atât fostul proprietar cât și soția acestuia au susținut sus și tare că instalația electrică este schimbată. Mai mult de atât, acesta mi a zis că, in cazul in care îl voi acționa în judecată, el va recunoaște că mi a zis că instalația este schimbată în totalitate, argumentele dumnealui fiind totuși "că el nu a știut că nu e schimbată". Mă amenință acum că dacă l dau in judecată el o sa vrea sa și ia apartamentul înapoi și să mi returneze banii. Nu cred că asta este posibil. Mai ales că eu am făcut modificări în apartament. Va mulțumesc!
Bună ziua! Am achiziționat un apartament prin credit imobiliar. Persoana de la care am cumpărat imobilul a susținut că are schimbata instalația electrică (eu fiind un cumpărător de bună credință l am crezut) dar după achiziționare am constatat că nu era așa. Mai pot face ceva sa mi recuperez costurile pentru schimbarea instalației electrice.
Bună ziua! In urma unui divorț am stabilit la partaj că apartamentul deținut împreună cu fosta soție sa i fie trecut pe numele ei, aceasta preluând creditul și proprietatea asupra imobilului, urmând că sa mi dea o sumă de bani. Am făcut demersurile la bancă. Daca fosta soție nu are suma de bani , se poate face o promisiune de plată? Daca da, pe ce termen? Și care ar fi urmările in cazul in care aceasta promisiune nu se respectă de catre ea? Va mulțumesc!