avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! In urma unui divorț am stabilit la partaj ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! In urma unui divorț am stabilit la partaj că apartamentul ...

Bună ziua! In urma unui divorț am stabilit la partaj că apartamentul deținut împreună cu fosta soție sa i fie trecut pe numele ei, aceasta preluând creditul și proprietatea asupra imobilului, urmând că sa mi dea o sumă de bani. Am făcut demersurile la bancă. Daca fosta soție nu are suma de bani , se poate face o promisiune de plată? Daca da, pe ce termen? Și care ar fi urmările in cazul in care aceasta promisiune nu se respectă de catre ea? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:59, 1 Iulie 2021
Daca nu are sulta, puteti incepe executarea silita a acesteia pentru suma datorata. Atentie la termenul de prescriptie.
Daca fosta soție nu are suma de bani , se poate face o promisiune de plată? Daca da, pe ce termen?

se poate face, pe ce perioada doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite neachitate tudor_a tudor_a Buna ziua Am urmatoarea problema: sunt in imposibilitatea de a-mi plati ratele la niste credite de nevoi personale fara garantie. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Am divorțat și urmează să face partajul unui imobil luat prin prima casă. ce șanse am să păstrez imobilul dacă fostul soț nu e de acord cu asta? Simona_29 Simona_29 Buna ziua. Sunt proaspat divortata si urma sa facem partajul imobilului pe care il detin impreuna cu sotul de 5 ani jumate prin creditul Prima Casa (am luat o ... (vezi toată discuția)
Partaj - credit prima casa Rikidone79 Rikidone79 Sunt casatorita si urmeaza sa divortez de comun acord, nu avem copii, avem un apartament cumparat prin \\"Prima casa\\". Eu sunt titularul creditului, iar ... (vezi toată discuția)