avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1420 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Irisdiana

Activitate Irisdiana

Salutare!!Am vândut o mașină acum 10 ani cu un contract care nu a putut fi înregistrat la Primărie!Nu am mai reușit să dau de persoana in cauză decât acum !In toți acești ani eu am platit impozitul!!Daca mergem împreună la Notar și el recunoaște că i am vândut lui aceasta mașină,eu mă pot radia de la Primărie în baza unei declarații notariale??Va mulțumesc!
Buna seara!Am si eu o problema!Am divortat in Spania in 2011 si din 2012 sentinta este definitivă!Am trecut prin Judecatoria Caras Severin de care apartin pentru a avea asa numitul exequator...am mers astazi la starea civila unde a fost incheiata casatoria cu sentinta,traducerea,declaratiile noastre in ceea ce priveste pastrarea numelui,dar mi s-a spus ca nu am apostila pe sentinta din Spania!Eu am plecat de 7 ani si locuiesc in Romania!Ce trebuie sa fac pentru a-mi fi recunoscuta sentinta de divort!si nu inteleg cum la Tribunal a fost ok,chiar si un notar a spus ca e originala...cum sa procedez pentru a-mi fi recunoscuta!Multumesc frumos!
BIU55