avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1492 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am vândut o mașină acum 10 ani cu un contract care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am vândut o mașină acum 10 ani cu un contract care ...

Salutare!!Am vândut o mașină acum 10 ani cu un contract care nu a putut fi înregistrat la Primărie!Nu am mai reușit să dau de persoana in cauză decât acum !In toți acești ani eu am platit impozitul!!Daca mergem împreună la Notar și el recunoaște că i am vândut lui aceasta mașină,eu mă pot radia de la Primărie în baza unei declarații notariale??Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic AUREL BINDEAN , utilizator 08:20, 9 Octombrie 2025
DA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare!!acum 10 ani am vândut o mașină cu un contract care ... Irisdiana Irisdiana Salutare!!Acum 10 ani am vândut o mașină cu un contract care nu a putut fi înregistrat la Primărie!In tot acest timp eu am platit impozitul mașinii!!De ... (vezi toată discuția)
Incurcatura mircea12345 mircea12345 Tatal meu a vandut 2 masini fara acte in 2002 respectiv 2004. Dupa lupte seculare, am reusit sa dau de respectivele persoane si cu ajutorul unor somatii ... (vezi toată discuția)
Am vandut o masina sicutza68 sicutza68 în anul 2005 am vandut masina personala ,am încheiat contractul de vânzare cumparare dar noul proprietar nu a mai înscris-o pe el,am reușit să intru ... (vezi toată discuția)