avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei Mușătescu

Activitate Andrei Mușătescu

Buna ziua,

In situatia data deja este a treia abatere ceea ce in Germania esto foarte grav.... Nemtii tolereaza tot timpul orice greseala, dar nu si recidiva...
Am un prieten care a primit 10 luni cu executare pt aceeasi fapta...Prins a treia oara...

Eder4 a scris:

Mulțumesc frumos pentru răspuns Da asa este..Acum își da seama ce a făcut și este intr-o mare depresie. Clar ca nu ii mai trebuie asa ceva,a spus ea .Va rog dacă cumva știți ce site similar ar fi și la ce sa se aștepte?

CHKa a scris:

@Eder4 , pe aici mai intra lume , si se raspunde la intrebari DACA cineva stie si are bunavointa si timpul sa o faca . Nu credeti ca normal era sa puneti intrebarea pe un site similar din Germania ? doar ei isi cunosc propriile legi... Prietena dvs. , care pare ca nu se invata minte ( de vreme ce e a treia oara cand fura , sau- ma rog - a treia oara cand e prinsa ) , va afla cat de lunga e mana legii in Germania ... sau cat de toleranti sunt nemtii cu hotii ...



Domnul Lascoschi, ma puteti ajuta cu o informatie ?
Acum cateva zile am furat dintr-un Media Markt din Germania un produs in valoare de 17,99 euro.
Bineinteles ca am primit interdictia de a intra in acel lant de magazine pentru un an, am platit produsul plus 100 euro.
Mi s-a spus ca mi se va inainta o plangere penala. V-ati mai confruntat cu o situatie similara ? Ce consecinte ar putea avea situatia mea ?