avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Activitate sutachval

Activitate sutachval


Doresc unele lamuriri de specialitate in functie de situatia pe care o prezint mai jos :
- In perioada 01.11.1990 – 30.11.2006 am fost incadrat ca militar angajat in cadrul unei unitati militare apartinand MApN. La data de 01.11.2005 am primit gradatia a 5 a conform art .11 alin. 1 din Legea 138/1999.
- Din data de 01.12.2006 pana in prezent sunt incadrat ca subofiter in cadrul unei unitati militare apartinand MAI.La incadrarea ca subofiter la 01.12.2006 am primit gradatia a 4 a conform art.11 alin. 2 din Legea 138/1999 si a unui OMAI care prevede ca gradatiile, celor care a fost militari angajati si sunt trecuti in randul subofiterilor , se acorda in raport cu vechimea toatala in munca.
- De curand am aflat ca fosti colegi de la MApN incadrati ca militari angajati in anul 1991 si facuti subofiteri in anul 2007 au gradatia a 7 a acum.Deci, presupun ca lor li s-a aplicat art 11 alin 3 din L 138/1999.
As fi interesat sa aflu cine a aplicat corect legislatia in speta data.Daca MApN au aplicat corect, se poate corecta situatia mea in sensul sa mi se acorde gradatia corespunzatoare si tot ce implica ?

Multumesc anticipat.
Pentru fisierele de penal si procedura penala am schimbat link-ul.Cel initial nu mai functioneaza,am observat.Noul link este:


[ link extern ]
nu trebuie cont
Dragi colegi, pentru ca modalitatea pe care am ales-o in a invata penalul si procedura penala a fost una care mi-a adus rezultate, as vrea sa vi-o impartasesc si voua. Nu am siguranta de 100 la 100 ca voi intra, dar inainte de examen mi-am promis ca, daca voi avea un punctaj bun, ii voi ajuta pe cei care nu au obtinut un asemenea punctaj. Am rugamintea ca unul dintre colegi mai priceput in ale publicarii pe acest site sa ma contacteze urgent pe mess pentru a-i da fisierele lucrate de mine. Va fac precizarea ca sunt o persoana responsabila, care s-a decis sa isi schimbe cariera si, pentru acest vis, a muncit 2 ani de zile zi.
Penalul este facut conform opiniilor d-lor Mitrache si Streteanu. Procedura penala Neagu, Cioclei (grile), restul grilelor imi apartin. Am avut ieri confirmarea ca le-am construit perfect pentru un astfel de examen. Am facut 23 din 25, doua gresindu-le din neatentie.
Daca veti aprecia ca eficiente aceste lucrari ale mele, va astept sa va prezint si penalul parte speciala si civilul.
Astept pe cineva pe mess iar acel cineva sa le publice aici.
Singura rugaminte este ca atunci cand le veti rasfoi, sa va amintiti de candidatul la INM care le-a conceput.
Prof.dr.Constanta Ilie.

Link-ul de unde se pot descarca fisierele :
[ link extern ]
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Pentru barou banuiesc ca te pregatesti.Ai mai dat pana acum?Eu sunt ingrijorat de gasirea unui maestru.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Am primit.Multumesc frumos Luiza.:)
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Da, vreau sa incerc la barou.Am da examen anul acesta ,pt prima data ,la INM si acum m-am reorientat momentan.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Buna ziua.Se poate sa-mi trimite-ti si mie acele sinteze?Adresa mea este sutachval@gmail.com.Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția admitere inm 2010
Daca raportul pe justitie al UE era in septembrie sigur se pomenea de acest examen.
Răspuns la discuția admitere inm 2010