avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Activitate Doina000

Activitate Doina000

Multumesc mult pentru raspunsuri. CUM SA MERG LA POLITIE CAND EL SE CUNOASTE F BINE CU EI...??? CRED CA MAI BINE NU MAI TULBUR APELE CA S AR PUTEA SA FAC MAI RAU...MULTUMESC MULT.
Cand spuneti probe,mai exact la ce va referiti? Eu nu am decat cateva poze facute cu telefonul din care reies distrugerile ce le a facut in casa,copiii mei au vazut scandalurile si violentele,au auzit amenintarile adresate mie...pot eventual sa aduc caracterizari de la persoane importante din localitate din care sa reiasa comportamentul meu si felul in care sunt perceputa de societate...
Cu aproximatie,cat m ar costa un avocat?
Multumesc
Si in situatia data ,dv ,ca avocat,ce ma sfatuiti sa fac? Sa raman in continuare cu copiii aici,sa tac si sa astept ...
Si daca adresez judecatoriei o plangere impotriva lui? In cat timp se solutioneaza si ce masuri se pot lua?
Nu am demarat nici o actiune. Sotul ma ameninta sa nu intentez divort sau alta actiune. Am cerut o opinie . Vreau sa stiu ce ma asteapta si cum pot fi protejata de amenintarile lui. Si care sunt sansele in favoarea mea si a copiilor.Si daca in situatia data e necesar sa fac si o altfel de plangere sau doar divortul.
Buna ziua. Dupa 25 de ani de casatorie vreau sa divortez. Motive: violente fizice,verbale,abuzuri emotionale repetete asupra mea si a celor doi copii,de 20 ani si 16 ani,ambii elevi ,fara venituri,in ingrijirea noastra.;sunt acuzata pe nedrept de infidelitate,sotul consuma alcool si in repetate randuri chiar si in prezenta copiilor ma ameninta cu moartea. Mi a pus cutitul la gat spunand ca ma omoara,a avut intentia sa dea foc locuintei noastre aducand butelia de gaz in camera si dand drumul la gaz...cu chibritul in mana...ma intimideaza mereu si .a ameninta ca ma omoara..ca da foc la casa...vreau sa merg sa i fac reclamatie dar ma ameninta. Sunt convinsa ca ma aflu in pericol.Intrebare: daca eu divortez..voi mai putea locui in casa noastra cu copiii? Casa noastra este construita pe pamantul donat sotului de tatal lui. Din acest motiv el spune ca ne va da afara din casa iar daca asta nu va fi posibil atunci el va da foc locuintei.Mentionez ca eu nu am alta locuinta..sotul are mostenire casa parintilor lui. Copiii sunt de acord sa fie audiati la proces si spun ca ei vor sa locuiasca cu mine.