avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... In urma casatoriei, care a avut loc in urma cu 30 ani, ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

In urma casatoriei, care a avut loc in urma cu 30 ani, am preluat ...

In urma casatoriei, care a avut loc in urma cu 30 ani, am preluat numele sotului. Acum m am inscris in clasa a 11-a liceu fr. Am dus diploma de 10 clase( pe numele de fata) certificatul de casatorie care atesta schimbarea numelui si mi s a spus ca inscrierea in catalog si diploma finala va fi pe numele de fata..nume pe care nu l mai port de 30 ani..este normal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Alina Tudose 1 , utilizator 13:18, 6 Mai 2025
Da, este corect așa. Numele din certificatul de naștere nu se modifică, pe când cel din buletin se poate modifica pe perioada studiilor ( prin divorț, pe cale administrativă, etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare diplomă studii Jwjwj Jwjwj Bună ziua Ma poate ajuta cineva cu un sfat în ceea ce privește recuperare diplomei de studii! Vreau sa urmez un curs de fotografie pentru care se cere o ... (vezi toată discuția)
Continuare studii liceale stefanvvv stefanvvv Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu niste raspunsuri: un prieten de-ai mei a absolvit 10 clase, are ceva diploma de bobinator, iar apoi s-a inscris la o ... (vezi toată discuția)
Eiberare acte in urma procedurii de schimbare a numelui pe cale administrativa oliviaenachescu oliviaenachescu Buna ziua , Doresc sa va adresez o intrebare in legatura cu refacerea/eliberarea noilor acte de identitate in urma procedurii de schimbare a numelui pe ... (vezi toată discuția)