avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate Bmyra

Activitate Bmyra

Refuz probe biologice.
Am fost parcat pe timpul pandemiei, iar când m-am întors sa iau o masca din mașină agentul a venit la mine și mi-a zis sa suflu în echilotes după ce mi-a cerut actele. A aprins și bodycamul ca proba,eu am refuzat și am fost dus la spital pt recoltare,ieșind pozitiv la testul covid, nu am mai dat nici sânge. Mi s-a întocmit dosar penal fiind în perioada de încercare cu suspendare, am cu acest acest politist niște conflicte mai vechi. Întrebarea mea este: bodycamul dacă are data din anul 1970 mai se ia în considerare ca proba sau se anulează ? Am și 2 martori pe care ia amenințat tot agentul de politie sa nu se bage sa dea declarații ca vor avea probleme. Unul din martori chiar s-a retras zicând ca nu erea cu mine și nu știe nimic.
Buna seara , tatăl meu a lucrat in mina in subteran la Rovinari Gorj inainte de 2010 .A fost la Rovinari și a întrebat de cartea lui de munca , i s-a zis ca nu este acolo . Pe vremea când lucra tatal meu acolo era Marian Condescu acționar 100% . Am încercat sa aflam unde se afla arhivele ca sa poată intra in posesia cărții de munca , fiindu-i necesară pentru pensionare , dar nimeni nu știe nimic , toată lumea da din umeri . In aceasta situație ce este de făcut ? Ma puteți ajuta in vreun fel ? Unde as putea sa întreb pentru ca nu prea mai am idei ? Mulțumesc anticipat !
Buna ziua ,un prieten de-al meu fiind in perioada de incercare ,a lovit pe cineva și i s-a făcut dosar penal pentru loviri și alte violente . Victima are un certificat de 3-4 zile de îngrijirii medicale . In realitate nu a fost cum afirma victima ceea ce susțin și martorii ca victima a venit la masa prietenului meu la provocat si la jicnit. Ce i se poate întâmpla ? Mulțumesc !


Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca a comis fapta in termenul de supraveghere şi instanta dispune o condamnare la pedeapsa închisorii, se revocă suspendarea anterioara şi se dispune executarea pedepsei. Pedeapsa principală pentru noua infracţiune se stabileşte şi se execută potrivit dispoziţiilor referitoare la recidivă, adica se adună si o sa fie in regim de detentie.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.






Am înțeles , mulțumesc !


Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ce solutie a avut in dosarul precedent?



Buna ziua , in dosarul precedent a avut 1 an și 3 luni cu suspendare și 3 ani de încercare .
Buna ziua , un prieten de-al meu a fost oprit in trafic unde a zis ca se duce la spital ca nu se simte bine , nu poate sa respire .Organele de poliție l-au luat și l-au dus la spital pt a i se recolta probe biologice . Inainte de recoltarea probelor biologice i s-a făcut un test covid și rezultatul a fost pozitiv . Prietenul meu s-a speriat și a refuzat apoi sa i se mai recolteze probe biologice . El acum este in perioada de încercare tot pentru fapta de refuz . Ce i se poate întâmpla ? Exista vreo soluție ??
Citație in calitate de suspect !!
Sunt plecat in Anglia sa vin in România sa ma prezint sau nu ?? Ma puteți ajuta cu sfat va rog ?