avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Activitate Ela N.

Activitate Ela N.

Mulțumesc,am înțeles cum trebuie procedat.
Toate cele 6 apartamente de la etajul 10 sunt identice ca suprafață, deci cota parte indiviza ar fi egala. Când am pus problema schimbării usii de la uscatorie administratorii,mi-a spus ca noi singuri trebuie sa luam usa de unde dorim, s-o montam ,sa strângem banii pentru plata ei și sa facem o cerere de schimbare a ușii pe care s-o semneze locatarii de la etajul 10. De aceea am dorit un răspuns corect și legal la problema noastră.Multumesc încă o data pentru ajutor.
Mulțumesc pentru răspuns!
Bună ziua,
Locuiesc la etajul 10 intr-un bloc și toți vecinii de pe palier dorim schimbarea usii la uscatoria comuna,deoarece usa actuala este degradata.Suntem de acord sa plătim toți o suma egala,dar nu știm care e procedura legala în aceasta situație.Practic ne autogospodarim,dar vrem sa rezolvam problema asa cum e corect.Ne poate ajuta cineva cu un sfat?
Multumesc pentru sfat.
Multumesc mult pentru ajutor!
Deci trebuie sa-i dau fiicei mele suma printr-un act de donatie facut la notar?
Am vandut mostenirea primita de la tatal meu si doresc sa-i dau fiicei mele casatorite o suma semnificativa intr-un cont.Cum pot proceda astfel incat, in cazul unui divort, acesti bani sa nu se imparta deoarece nu mi se pare corect.