avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Activitate OanaM88

Activitate OanaM88

Sunt în proceduri de divort. Până la pronunțarea divorțului, soțul vrea sa își facă un împrumut la banca pe numele lui. In caz de neplata, voi fi obligata sa ii suport eu plata creditului?
Buna ziua! Mă aflu în prezent în creșterea copilului până la doi ani și sunt însărcinată în 6 luni. Primul copil face 2 ani in aprilie 2024 iar pe el de-al doilea urmează să îl nasc în septembrie. Întrebarea este, ar putea intra soțul în creșterea copilului la cel de-al doilea copil, până în aprilie cat mai am eu indemnizație la primul ? Ar însemna să fim amândoi în creșterea copiilor.
Multumesc frumos ! Ei mi-au comunicat că nefiind suspendat contractul nu pot face angajare. Contractul se va suspenda după naștere. Mulțumesc !
Buna ziua. In prezent mă aflu în concediu medical de risc, e clar ca pana nasc nu mă întorc la munca. Problema este că de la instituția de stat unde lucrez mi s-a spus că nu pot angaja om în locul meu. Eu de acasă nu pot lucra și sunt singura persoana care știe mersul lucrurilor în departament. Eu totuși cred că se pot face angajări pe perioada determinata in locul celulei aflate în medical. Mă puteți ajuta cu baza legala ? Mulțumesc.