avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Activitate thco

Activitate thco

Răspuns la discuția Urme pe beton nou turnat
Mulțumesc pentru răspunsuri. În măsura în care am putut, am îngrădit zona cu grilaje, iar păsările nu au fost lăsate libere prin curte, doar ruda a ignorat să facă același lucru cu pisica, în ciuda insistențelor.
Răspuns la discuția Urme pe beton nou turnat
Da, foto/video de la camerele de supraveghere, deci am dovezile. Mă întreb dacă pot eu să inițiez o acțiune juridică, din moment ce părinții mei (proprietarii) sunt indeciși.
De curând i-am ajutat pe ai mei la turnat beton pentru viitorul garaj din curte. Avem o rudă care stă într-una din casele din curte (este co-proprietar) și îngrijește o pisică.

Am rugat-o pe această rudă în repetate rânduri să țină pisica în casă până se întărește betonul și m-a ignorat, chiar a glumit pe seama mea, iar la scurt timp pisica a trecut de mai multe ori peste betonul neîntărit și a lăsat urme destul de adânci.

Ai mei, care sunt proprietarii garajului, sunt indeciși dacă să-l dea în judecată. Aș putea să-l dau eu? Pot fi aceste urme considerate daune / distrugere de proprietate? Ar fi caz penal? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.