avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
LIVE, ACUM (128 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Activitate Mariaer

Activitate Mariaer

Buna ziua! Detin un teren de 7200 mp si la limita terenului exista un izvor pe care doreste sa-l capteze primaria pt folosul comunitatii. Daca izvorul ar fi in afara terenului meu, as putea fi expropriata sau as fi obligata sa concesionez o parte din teren pt a putea face primaria o zona de protectie? Cei de la primarie spun ca in jurul izvorului trebuie creata o zona de protectie de 50 m lungine si 20 latime. Multumesc.
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu privire la situatia delicata in care ma aflu. Mentionez ca in urma căderilor de zapada de pe bloc balconul mi-a fost avariat si necesita reparatii, iar de data aceasta nu as mai dori sa le fac singura pe cheltuiala proprie, cum am mai facut pana acum, dar cu alte probleme. Cui ar trebui sa ma adresez pt rezolvarea problemei?(care ar fi pasii de urmat pentru reparatii?) Vecinului de la ultimul etaj( care a inlocuit tigla veche cu tabla, fara sa puna parazapezi) sau asociatiei de proprietari? Specific faptul ca pana sa se monteze tabla pe acoperis zapada nu cadea asa, ci se topea in timp. Va mulțumesc anticipat pt eventualele raspunsuri.