avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Balcon avariat in urma caderilor de zapada
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Balcon avariat in urma caderilor de zapada

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu privire la situatia delicata in care ma aflu. Mentionez ca in urma căderilor de zapada de pe bloc balconul mi-a fost avariat si necesita reparatii, iar de data aceasta nu as mai dori sa le fac singura pe cheltuiala proprie, cum am mai facut pana acum, dar cu alte probleme. Cui ar trebui sa ma adresez pt rezolvarea problemei?(care ar fi pasii de urmat pentru reparatii?) Vecinului de la ultimul etaj( care a inlocuit tigla veche cu tabla, fara sa puna parazapezi) sau asociatiei de proprietari? Specific faptul ca pana sa se monteze tabla pe acoperis zapada nu cadea asa, ci se topea in timp. Va mulțumesc anticipat pt eventualele raspunsuri.
Ultima modificare: Vineri, 10 Decembrie 2021
Mariaer, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mariaer , utilizator 14:20, 10 Decembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie asociatia de proprietari Stanca81 Stanca81 Buna ziua,   Ma confrunt cu o situatie neobisnuita: in 2008 am achizitionat o locuinta la ultimul etaj al unui bloc din Bucuresti. Balconul locuintei era ... (vezi toată discuția)
Problema cu vremea rea Razvan_G Razvan_G Vremea asta extrem de rea a venit cu o problema. Sora mea de curand si-a construit casa, probleme cu vecinii ca ii fura soarele etc., au trecut. Acum de cand ... (vezi toată discuția)
Zapada de pe casa vecinului cade pe proprietatea mea cojocri61 cojocri61 Am un vecin care si-a construit casa in apropierea propietatii mele, unde am anexe gospodaresti. In fiecare iarna zapada de pe casa vecinului cade pe ... (vezi toată discuția)