avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Activitate Adela112

Activitate Adela112

Asa am considerat si eu, dar nu mi se permite sa plec fara preaviz, "Prin oferta interna semnata cu start date 01.12.2021, s-au modificat urmatoarele elemente, care se reflecta in actul aditional scanat: durata contractului si salariul.
Am specificat ca perioade de proba, aparea pe oferta cu titlu informativ, intrucat este un element care se trece standard, dar nu se refera la faptul ca incepe o noua perioade de proba incepand cu 01.12.2021. Daca ar fi inceput o noua perioada de proba, ar fi fost necesar sa apara si in actul aditional emis de noi."
Nu inteleg de ce continua sa imi mentioneze ca acea perioada de proba are doar rol informativ si nu poate fi luata in considerare din moment ce este stipulata in contract.
Asta e ,stau in preaviz.
Multumesc oricum pentru raspuns. Sa aveti zi usoara.
Buna ziua,
Doresc sa plec din compania actuala fara preaviz, in data de iulie 2021 am semnat contract pe perioada determinata, pe data de 1 decembrie 2021 am semnat alt contract pe perioada nedeterminata, in care este stipulat probation period 90 de zile. Astazi am fost informata de catre HR:" Perioada de proba mentionata pe oferta, nu se refera la faptul ca incepand cu data semnarii ofertei, ai o noua perioada de proba, ci este un element care apare cu rol informativ", insa acest element nu este stipulat ca are rol informativ.
Intrebarea mea este, daca acea perioada de proba este mentionata fara a specifica ca are rol informativ, sunt obligata sau nu sa stau in preaviz?
Mulțumesc frumos tuturor pentru timpul acordat.
Bună dimineața,
Mă poate ajuta cineva cu un raspuns, nu reusesc sa inteleg daca am nevoie sau nu de preaviz. Detin contract pe perioada nedeterminată, inceput la data de 01/12/2021 cu o perioadă de proba de 90 de zile. Întrucât mi-am gasit un loc de muncă mai bun, pe care nu as vrea sa il pierd, este posibil să nu mai stau in preaviz la actuala companie?